Veštica varuje: Čakajú nás dva magické dátumy
19 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Jeden deň s magickým dátumom zloženým z dvojok a núl nastane už zajtra a ďalší v utorok. Možno sa to nezdá, ale čísla majú svoju takmer magickú moc.

V utorok palindróm

Palindróm je veta/slovo/dátum, ktoré sa číta rovnako odpredu, aj zo zadu. No a presne to je prípad utorkového dátumu - budeme totiž písať 22022022. 

Numerologička

„Dvojka z pohľadu numerológie predstavuje družnosť, ale všetkého veľa škodí a v skúmaných dátumoch je príliš veľa dvojok,“ hovorí numerologička Daniela Paculíková. V tomto mesiaci sme taký "družný dvojkový" dátum už mohli zažiť. 

M. Kolíková nerozumie ... rozumie v tejto vláde ešte niekto niečomu?
Mária Kolíková aj s Richardom Sulíkom (obaja SaS) na TB "jedným hlasom" skonštatovali, čo strana Za ľudí urobila s polročnou prácou pani ministerky. "Vyplakávala" s nimi aj predsedníčka poslaneckého klubu SaS Anna Zemanová. Má ešte koalícia... Čítať ďalej
18 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Nie sú magické, ale....

„Skúmané dátumy nie sú magické, sú skôr výsostne problémové s nadmierou energií hnevu, zloby a túžby po pomste. Pod ich vplyvom človek častejšie robí chyby a nesprávne sa rozhoduje, čo potom nevylučuje nepríjemnosti, úrazy a vylúčené nie sú ani tragédie,“ varuje Paculíková. Preto sa podľa nej treba spoľahnúť na intuíciu. Tá poradí zaujímavé riešenia. Negatívne inergie podľa nej zaženiete tímovým športom. Hokej síce hráme už dnes, ale verím, že náš športový tím si siahne na cenný kov aj mimo tohto dátumu.

20. 2. 2022

Energiou dňa je dvojitý impulz mesiaca a Pluta. Tá na povrch vynáša karmické problémy. To dáva lepšiu perspektívu, no nie všetko z nej sa nám musí páčiť, pripomína numerologička. Deň bude skúškou našej trpezlivosti, lásky, dobroty a harmónie, no aj impulzívnosť,  či túžbu po pomste, ktorým by sme mali odolať. Celé sa to môže prejaviť aj na zdraví. Môže sa zhoršiť astma, žalúdočné vredy, či vysoký krvný tlak. 

Šamani radia - využite silu predkov. Choďte na hrob najstaršieho člena rodiny, ktorého si pamätáte. Položte naň kvety a povedzte: „Prinášam uznanie duchovnému svetu a získavam úspech vo všetkých oblastiach života, amen.“ Tento proces podľa Paculíkovej odstraňuje blokády a spája vás s predkami. Šamani tiež radia zaspievať si mantru Óm (Aum). Jej rovnaký tón ako má vesmír, vás s ním zharmonizuje. Zdvihnite ruky nad hlavu, pomaly ich spúšťajte a minútu hovorte „Ómmmmmm“. Toto vás uvoľní aj aktivuje energiu pľúc.

Pixabay, koláž EB / Utorkový dátum je tzv. palindróm - ronako sa číta s predu, ako aj zo zadu

22. 2. 2022

Podľa Paculíkovej silný Impulz mesiaca posilňuje spolupatričnosť. Aj keď táto energia aktivuje intuíciu, prináša aj výraznejší pocit nestability. Preto sa dôkladne venujte praktickým veciam. Máte šancu prejaviť organizačné schopnosti a zabudnite na výčitky. Nepodľahnite precitlivelosti a neistote. Aj v tento deň bude robiť problémy zvýšená energia hnevu, zlosti a hádok.

To môže mať vplyv na diagnózy tráviaceho traktu, zvýši hrozbu infarktov a kardiovaskulárnych problémov. Do 12:00 ukončite všetko, čo vám už neprospieva a dostanete nové šance. Do 18:00 máte pochopiť, že nie ste na tom zle v porovnaní s inými. V závere dňa sa ozve karma. Amuletom dňa je ružový kremeň.

V tento deň šamani uctievajú ženskosť. Rituály spočívajú v ženských prvkoch - láskavosť, porozumenie a intuícia. Uvarte a rozdajte 12 vajec. Vodu z varenia nevylievajte, niekoľko dní si ňou umývajte tvár. Očistíte si tak dušu. Dlane si navlhčite olivovým olejom, spojte ich a zotrvajte desať minút. Tento proces aktivuje energiu meridiánov a umožňuje rukám absorbovať novú energiu.

E. Tomáš o Mikulcovi: Už dávno mal skončiť sám!
Minister Mikulec musí odísť! Nezaradený poslanec Erik Tomáš vo svojom vystúpení v pléne NR SR jasne a stručne vysvetlil, prečo musí R. Mikulec odísť z postu ministra. Nie je toho málo. Prečo by podľa Erika Tomáša (Hlas-SD) mal byť minister vnútra... Čítať ďalej
19 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.

Generálny prokurátor zverejnil list, ktorý mu adresovala Remišová
Generálny prokurátor tentokrát pobavil ľudí na svojej stránke na známej sociálnej sieti. Zverejnil list, ktorý mu adresovala podpredsedníčka vlády, Veronika Remišová. A vraj dôstojná komunikácia... Venuje sa mu pravidelne "Nieto dňa, aby sa mi... Čítať ďalej
18 | 02 | 2022 | Eka Balaskova