Príšerné veci na nahrávkach ešte len budeme počuť!
18 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Čaputová má problém odsúdiť brutalitu na vyšetrovateľke! Toto si myslí o postoji prezidentky k nahrávkam vyšetrovateľov NAKA predseda strany Život NS a opozičný poslanec Tomáš Taraba. Ako dopadne odvolávanie Mikulca?

K dnešnej schôdzi k odvolávaniu Mikulca nie je potrebné hovoriť veľa, skonštatoval v statuse na sociálnej sieti Taraba. Podľa neho každý, kto sa postaví za ministra vnútra, je súčasťou systému v rukách zločinu.

Príšerné veci na nahrávkach 

Na verejnosť sa dostali časti legálnych nahrávok Mikulcových vyšetrovateľov. Šesť mesiacov nahrávok zatiaľ na verejnosti nie je a hovorí sa, že sú na nich príšerné veci, píše opozičný poslanec.

Spravodlivosť na Slovensku sa dostala tak blízko do rúk zločinu

"To, čo sa dostalo do éteru zo spisu generálnej prokuratúry, o podpaľovaní áut a brutalite, stačí každému súdnemu človeku, bez ohľadu na to koho volí, aby vedel, že spravodlivosť na Slovensku sa dostala tak blízko do rúk zločinu, ako tomu ešte nebolo," konštatuje Taraba.

My sme nevolili ani mainstream, ani toto svinstvo
RNDr. Ján Baránek sa na svojich cestách už tradične púšťa do reality, ktorá je snáď čím ďalej, tým horšia. V neprospech občana, práva a Slovenska všeobecne. Tentokrát vo videu reaguje na prepisy rozhovorov Čurillu a spol. Legálne odposluchy... Čítať ďalej
18 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Podľa politika každý, kto sa po tomto všetkom postaví v parlamente za Mikulca, robí to najskôr len preto, že je súčasťou tohto systému.

Pred dvomi dňami ústavný súd podľa Tarabu skonštatoval, že aj pri Tiborovi Gašparovi boli porušené jeho ústavné práva. "Na Slovensku sa z orgánov, ktoré mali dohliadať na právo, stali orgány, ktoré právo systematicky a ciele porušujú."

Hlava štátu mlčí

Poslanec pripomína, že za tento systém sa osobne a so svojou vážnosťou postavila v minulosti verejne Zuzana Čaputová. "Preto otázky, aká je jej v tomto celom úloha, sa budú logicky len stupňovať. Každý si totiž všimol, že túto brutalitu na žene vyšetrovateľke má problém odsúdiť," uzavrel Taraba.

Kultúrna vložka Mariana Greksu k parlamentnej žumpe á la OĽaNO (video)
Dnes v Národnej rade:” Držte hubu. “ povedal minister financií podpredsedovi parlamentu. Na sociálnej sieti si to zaznamenal hudobník a politik marian Greksa. "Tento Augiášov chliev treba čo najskôr vymiesť a nahádzať do žumpy, kde patria." Stroho... Čítať ďalej
18 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected].

Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.