My sme nevolili ani mainstream, ani toto svinstvo
18 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

RNDr. Ján Baránek sa na svojich cestách už tradične púšťa do reality, ktorá je snáď čím ďalej, tým horšia. V neprospech občana, práva a Slovenska všeobecne.

Tentokrát vo videu reaguje na prepisy rozhovorov Čurillu a spol.

Legálne odposluchy elitných vyšetrovateľov

Tí na nahrávkach debatovali o tom, ako eliminovať Santusovú, ako jej podpáliť auto atď. Reakcia zo strany médií mala byť ak aj nie adekvátna, tak by sa k tomu mala aspoň približovať. Nezareagovali adekvátne ani médiá, ale ani len prezidentka. Tá sa adekvátnej reakcii alibisticky vyhla. "Takú reakciu by som chápal u nejakého starostu. Nie u prezidentky krajiny, ktorá sa rozpadáva priamo pred očami." Konštatuje Baránek s tým, že prezident normálnej krajiny by vystúpil so zásadným prejavom.

Médiá prestávajú plniť svoju úlohu

Už sa dokonca ani nehrajú na to, že sú "strážnymi psami demokracie". Tie naše sa stali propagandistickým nástrojom, ktorý nás má tlačiť k ďalším šialenostiam z Bruselu. "Mám na mysli LGBT agendu, green deal agendu, skrátka všetko, čo konzervatívci vnímajú, ako zlo." Upozorňuje vo videu Baránek.

J. Banáš: Oni vaše názory poznajú. Nepotrebujú ich
Spisovateľovi, bývalému diplomatovi a politikovi sa nepáči servilnosť ľudí, voči politike EÚ či NATO. Aj o tom hovorí vo videu na sociálnej sieti Ján Banáš. Veľký vzor - Štefánik Tomu tlieskal aj britský kráľ Edward, ktorý, keďže ho nepoznal,... Čítať ďalej
18 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.