Bittó Cigániková: Rozjímanie nad Súdnou mapou
18 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

Poslankyňa Jana Bittó Cigániková je odborníčkou strany SaS na zdravotníctvo. Tentokrát na sociálnej sieti však riešila Súdnu mapu a zoznamy hlasujúcich poslancov.

Ľudí v diskusii však, paradoxne, zaujalo niečo iné...

Prečo neprešla druhá časť Súdnej mapy

"Dôvodom je samozrejme Sme rodina, na ktorú sa v tomto Smer, Hlas a extrémisti môžu vždy spoľahnúť. Ešte aj vystúpili spôsobom, že osobne zaútočili na vlastnú koaličnú ministerku, na čo nadšene tlieskala spomínaná opozícia. To nikoho naprekvapilo." Píše nahnevaná Cigániková. 

A čo vás, pani poslankyňa, prekvapilo?

"Kolegyne Pivková a Šuteková (Za ľudí), ktoré predtým rovnakú reformu podporovali a teraz ju nedokázali ani pustiť do druhého čítania." Konštatuje ďalej poslankyňa Bittó Cigániková: "A prekvapil ma aj dôvod pani Pivkovej, ktorá pri odchode z rokovacej sály nahlas naliehala na kolegyňu Marcinkovú, aby ju nespomínala vo svojich verejných vyjadreniach, lebo vraj ona nehlasovala za očistu súdov z dôvodu, že jej pani ministerska “nesľúbila Bystricu”. Tak toto je už len dôvod na to, aby zostalo všetko po starom O to viac, ak si uvedomíme, že pani ministerka verejne deklarovala aj vrámci rozpravy, že Banská bystrica bude mať samostatný obvod."

Dnes je deň, kedy smiem
Som hokejový fanúšik. Teda - fanúšik slovenskej hokejovej reprezentácie. Nie, len keď sa "našim" darí, ale aj keď chodíme so "zvesenými nosmi", lebo naši prehrali. Ale o inom som chcela. Úsmevná spomienka z vlaku Piatkové neskoré popoludnie.... Čítať ďalej
16 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Výkon hodný opozície

Pani poslankyňa vo svojom statuse práve k takémuto výkonu kolegom z koalície gratuluje. Aby však nebola len negatívna, vyzdvihuje "správne" hlasovanie kolegov z OĽaNO. "Ďakujem za všetkých slušných ľudí, ktorí chcú konečne rýchlejšie súdy bez známostí a korupcie." Uzatvára poslankyňa.

Zoznam, kto ako hlasoval

pani poslankyňa priložila k svojmu statusu v screenshote. To však "nesedelo" diskutujúcim pod jej statusom. 

Nicola Carati na adresu pani poslankyne zaironizoval: "Výborne, pani Bittó Cigániková, práve ste urobili niečo, za čo ste v SAS podali trestné oznámenie na poslanca Blahu. Prečo si myslíte, že by vám (vašej strane) mali voliči dôverovať, keď nedokážete byť konzistentní ani pri agende, z ktorej sa pokúšate vytvoriť serióznu kauzu?"

Pozor! Obmedzenia pri tankovaní v Maďarsku
Slovenskí vodiči, ktorí žijú pri našich južných hraniciach začali hojne využívať nákup lacnejších pohonných hmôt u našich susedov. Rozdiel 20 centov na liter To je pre mnohých Slovákov dostatočná motivácia a tak sa konali doslova nájazdy na... Čítať ďalej
18 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Ďalšia diskutujúca pod menom Monika Svoreňová si všíma niečo iné: "Okrem toho, že ste zverejnili niečo za čo kritizujete opozíciu sa nehanbíte mať za svojim menom slogan Fungujúce zdravotníctvo? Vďaka Vám a vašim koaličným spolupáchateľom tu zdravotníctvo nefunguje. Nikdy nebol taký odlev zdravotníckych pracovníkov ako za tejto koalície. Ale vlastne Vás to musí tešiť. To je Váš zámer. Vy chcete kšeftovať so zdravím, kde zdravotníctvo bude fungovať len pre prachatých a tí “ťuťmáci”, ktorí málo zarábajú nech zdochnú, že?"

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.