Začne v stredu v Európe vojna? Máme len TIETO tri možnosti!
14 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Začne pozajtra vojna? Pýta sa vo svojom statuse na facebooku politička Anna Belousovová. TAKÝTO podrobný opis udalostí poskytol americký prezident verejnosti na základe informácií z tajných služieb USA!

Možný vývoj udalostí?

Americký prezident Joe Biden prehlásil, že 16. februára, t.j. v stredu Rusko napadne Ukrajinu. Podľa neho pôjde o masívny útok zo vzduchu, bombardovanie územia Ukrajiny s obrovským počtom obetí a následne obsadenie Kyjeva.

Skúsme sa spoločne, s chladnou hlavou zamyslieť nad možným vývojom udalosti, píše národniarka.

Teda skúsme odpovedať na otázku: Čo sa môže stať v stredu 16. 2. 2022? V podstate máme podľa Belousovovej asi len tieto nasledujúce možnosti vývoja:

1. V stredu Rusko naozaj napadne Ukrajinu tak, ako to predpovedal Biden                                                                          

Rusi tak pred celým svetom budú agresori, aj klamári (keďže stále opakovali, že oni nechystajú útok na Ukrajinu). USA by získali celosvetovú slávu, ako tí, čo správne upozorňovali svet na možnú agresiu zo strany Ruska.

Útoky na Žilinku sa stupňujú...išlo mi o právo, nie o politiku
„Musím sa verejne ohradiť a odmietam prekrúcanie a vytrhávanie s kontextu,“ píše na sociálnej sieti vo svojom statuse Maroš Žilinka generálny prokurátor SR Útoky na moju osobu sa zintenzívnili „Po tom, ako dňa 4. januára 2022 Generálna... Čítať ďalej
14 | 02 | 2022 | Rasťo Ekkert

Naopak Rusko sa dostane do izolácie, bude potrestané sankciami, aké ešte svet nevidel a tieto sankcie sa určite drasticky podpíšu na jeho ekonomike a následne aj na zhoršení sociálnej situácie v štáte. To sa môže prejaviť pnutím v spoločnosti a politickými otrasmi.

"Ani Putinovi, ani Rusku tento vývoj nevyhovuje. Načo by ničili sami seba?!" Pýta sa národniarka. Rusi podľa nej budovali North Stream preto, aby vzájomne prospešne s Európou spolupracovali a nie bojovali !

"Okrem toho, Rusi naozaj úprimne chcú mier. Národ, ktorý víťazstvo v druhej svetovej vojne zaplatil tým, že každá rodina prišla aspoň o jedného člena, má v génoch túžbu po mieri a odpor k vojne, kým to nie je vojna obranná," píše Belousovová.

2. Ukrajinci zinscenujú napadnutie, alebo pod taktovkou inštruktorov z USA sa dopustia provokácie voči Rusku

To však už dnes nie je také jednoduché, ako keď Hitler zinscenoval ako zámienku pre napadnutie Poľska útok nemcov prezlečených do poľských uniforiem, myslí si politička.

Divadlo pre bezcitných psychopatov - styčná línia na Ukrajine
"Už viac ako 5000 mŕtvych civilistov má na rováši ukrajinská agresia, a to len len v Doneckej ľudovej republike" Pripomína ľuďom na sociálnej sieti bývalý politik a publicista Rafael Rafaj. "Tam sa teraz chodia na líniu konfliktu pozerať vojnoví... Čítať ďalej
14 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

Dodáva, že predsa len svet je dnes iný a územie, o ktorom je reč je zvlášť veľmi dobre monitorované (satelitné vesmírne stanice a...) rôznymi stranami možného konfliktu.

3. V stredu sa nesplnia predpovede amerického prezidenta. Rusi a Ukrajinci nebudú medzi sebou bojovať

"Tento variant je podľa mňa najpravdepodobnejší a bude mať veľký, pozitívny význam pre svet," konštatuje Belousovová.

Jednak sa podľa nej ukáže, že americký prezident klamal, resp. svoje sny a túžby vydával za skutočnosť, čím zásadne utrpí imidž USA. A nielen 35 kongresmanov, ale aj vplyvné svetové inštitúcie a občania USA by sa mali začať vážne zaoberať duševným stavom svojho lídra.

"Táto tretia možnosť vývoja je podľa logiky a zdravého rozumu najpravdepodobnejšia. Držme jej prsty...," uzavrela Belousovová.

Absurdné: Obvinení vyšetrovatelia z NAKA chcú umlčať ďalšieho sudcu!
Absolútne nedôvodné! Takto označil sudca snahu obvinených vyšetrovateľov dostať ho pred disciplinárku. Jedného sudcu NAKA už vyšetruje pre podozrenie z ohýbania práva a druhý sa im nepáči iba preto, že o tom písal. Ten považuje ich podanie za snahu... Čítať ďalej
14 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected].

Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.