Divadlo pre bezcitných psychopatov - styčná línia na Ukrajine
14 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

"Už viac ako 5000 mŕtvych civilistov má na rováši ukrajinská agresia, a to len len v Doneckej ľudovej republike" Pripomína ľuďom na sociálnej sieti bývalý politik a publicista Rafael Rafaj.

"Tam sa teraz chodia na líniu konfliktu pozerať vojnoví štváči z NATO ako na exkurzie, vrátane Korčoka, ktorý tam schytal zatiaľ len covid..."

Stále blúznia

"A vyjadrujú plnú podporu Kyjevu. Treba sa opýtať, či dali aj plnú podporu zabíjaniu civilov a či schvaľujú aj tých 5.000 zabitých, ale asi zbytočná otázka pre bezcitných psychopatov". Odpovedá sám sebe v statuse Rafael Rafaj. 

Ľuboš Blaha: Konšpiračné bomby!
Podpredseda Smeru - SD a výrazný predstaviteľ sociálnych sietí Ľuboš Blaha sa už tradične na svojom facebookovom statuse vyjadril k nedeľným politickým reláciám. Najviac ho zaujalo dnešné O päť minút dvanásť, kde sa objavili vládni propagandisti za... Čítať ďalej
13 | 02 | 2022 | Ján Papuga

_________________

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie.

Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.