Linhart zo Sme rodina bude chodiť už len po kanáloch! Neuveríte, ako to zlizol od vlastných fanúšikov
10 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Takto sa prichádza o poslanecký mandát! Poslanec za hnutie Sme rodina Patrick Linhart asi zabudol, že jeho šéfmi sú ľudia, a jednoducho v priebehu pár hodín zmenil názor. To sa síce stať môže, ale nie keď ste volený a zastupujete svojich voličov a ich názory! Na komentáre od svojich skalných fanúšikov určite nikdy nezabudne!

"Dnes som strávil hodinu s ministrom obrany, ktorý mi vyvrátil všetky nezmysli a pochybnosti ohľadom zmluvy s USA," napísal na sociálnej sieti tesne pred hlasovaním o zmluve s USA v parlamente. Môžeme síce privrieť oči nad jeho katastrofálnou gramatikou, ale nad tým, čo ešte pár hodín predtým sľuboval svojim voličom a fanúšikom, určite nie!

Myslel som, že si tam naozaj pre ľudí a držíš slovo

Miroslav mu jednoznačne načrtol, čo si o ňom myslí. "Patrik keď som čítal, že tú bilaterálnu zmluvu, tú vlastizradnú zmluvu, že za ňu nezahlasuješ, potešil som sa. Dokonca som bol hrdý, že sme spolupracovali na projekte. Dnes si sklamal desiatky tisíc ľudí vrátane mňa. Myslel som, že si tam naozaj pre ľudí a držíš slovo. Aj keby som sedel 10 dní z Naďom, jeho falošný ksicht by mňa nikdy nepresvedčil. Nikdy. Ak vás nepresvedčil GP Žilinka a jeho vecné pripomienky, tak ste všetci do jedného, ktorí ste za túto zmluvu zahlasovali, pre mňa jednoducho VLASTIZRADCOVIA. Dúfam, že ti to stálo za to. Drž sa." 

Miroslav sa pridal. "Viete čo, ešte včera som si hovoril, že ste správny človek, že vás je u toho Kollára škoda. Ale nie, je to strana presne Vám vyšitá, patríte do nej - rovnaký farizej ako Boris Kollár… večer už nieje pravda, čo bolo povedané ráno! Keby farizejstvo svietilo, vaša strana je vysvietená ako LAS Vegas."

Pellegrini: Prezidentka podpísala okamžite! Prečo sa všetci tak ponáhľali?
Prezidentka zavŕšila svoje zlyhanie pri zmluve s USA! Jednoznačne to skonštatoval na Facebooku líder Hlasu Peter Pellegrini. Hlas sa chce podujať takmer na nemožné! "Prezidentka Zuzana Čaputová okamžitým podpisom obrannej zmluvy s USA zavŕšila... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

A márne sme hľadali nejakého hejtera! To sú všetko vaši fanúšikovia, pán Linhart!

Lucia: "Prave som sa s otcom "hadala" (keď mi povedal ze ste aj vy hlasovali za), ze vy by ste sa tak nezapredal a s prepacenim si nesral do úst, ked ste vcera písal ako ste hlasovali za referendum, ako ste tvrdil "naco nam je zmluva s USA ked sme v NATO". Ako veľmi som sa vo vás sklamala. Všetkým je vam úplne u prdele čo chce národ. Vlastizradca..."

Ladislav: "Super stroskotanec z Irska. Dnes si ukazal tvoju falosnu papulu. Este sa tam chvilu zohrej, ale dnesnym hlasovanim si stratil kazdeho cestneho cloveka. Si obycajny zapredany podliak."

Klaudia: "Ale no pán poslanec Linhart, to z koho si robíš debilov? Hanba!! Čo ti za to sľúbili?!!!!! Že ťa hanba nefacká! Zabudol si že Vašimi šéfmi sú ľudia, národ SK ?!!!!!!!!! Vy sa máte riadiť vôľou ľudu a nie naopak, zapredanec jeden! Hráš špinavú hru. Viete tam navzájom o sebe veľa špinavostí však pán poslanec?!!! Otočil si sa dosť rýchlo, zrejme to bude tým. Si totiž vydierateľný podľa všetkého! Obyčajný VLASTIZRADCA!"

Blaha po odúhlasení dohody s USA: Tešia sa predčasne! Slovákom pomôže TOTO
Myslia si, že vyhrali, ale takúto po papuli od Slovákov ešte Američania nedostali! Takto okomentoval na sociálnej sieti odsúhlasenie dohody o obrannej spolupráci Slovenska s USA parlamentom opozičný poslanec Ľuboš Blaha. Čo bude podľa neho... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Róbert: "Vy ste oj.bal cely narod! Ste zapredanec! Ste pre mna najväčšie sklamanie! Včera ste sa potlapkavali s davom pred NR SR a dnes zrada, že vás hanba nefackuje!"

Lepšie, ako prieskum od Focusu!

Rastislav to však odhadol dokonale: "Inak tieto KOMENTÁRE sú oveľa lepšie ako PRIESKUM FOCUS. Normálne, toto je, že skóre 2000 : 0 PROTI DOHODE s USA . Toto je najlepší PRIESKUM aký môže byť pre POSLANCOV. Nie je to skreslené ale absolútne REÁLNE a LIVE ..."

Peter: "Podajte si ruky.. Pred dvoma dnami si tvrdil, ze nevidis dovod na to aby sme podpisovali dalsiu zmluvu, ked sme v NATO.. Tak sa pytam za co si vyveksloval zmenu nazora??? Ste tam ako vekslaci za komosov pri Tuzexe pocnuc Kolarom... A nechcem viac vidiet teba ani tvoje prispevky!"

Petra. "Beriem späť, ak som niekedy vravela, že som rada, že sme Vám dali hlas. Už nikdy viac. Si nechajte aj tie Otraviny,aj semafor. Nabudúce keď budete potrebovať hlas ľudí, a zbierky na semafory, pýtajte od vyššie spomínaného. Ľud ste potrebovali na zmenu, ale ak vás ľud potrebuje, otáčate kabát. Tu ste si už kariéru sám podpísal. Dovidenia."

Danko o hlasovaní v parlamente: Hádajte, kto sa ako jediný zdržal? TENTO chrapúň!
Šéf parlamentu vás pekne chrapúnsky oklamal so zmluvou s USA! Presne takto sa prihovoril vo videu na sociálnej sieti šéf SNS Andrej Danko. Už to nie je smiešne, ako tento človek klame! "Milí priatelia, videli ste hlasovanie v parlamente a jediný... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Eva: Pán poslanec poznám jeden vtip: Idem k manželke so svojím názorom. Odchádzám od nej, plne stotožnený s JEJ. Čo k tomu viac dodať?"

Už je politik

Miruška: Sklamal ste ma. Vy sam ste dal video, ze tu zmluvu nikdy nepodporite. BOL ste moj najoblubenejsi politik a clovek, ked ste ani v politike nebol. Sklamanie obrovske. Uz vam neverim a nikdy uz nebudem. Je mi z vas do placu."

Rastislav: "Takmer 2 000 negatívnych KOMENTÁROV je tu už.  Fúú... Dôvera sa ľahko stráca ale ťažko nadobúda. Dôvera je najdôležitejšia hodnota medzi ľuďmi a ak jej niet, spoločnosť nedrží takmer NIČ... Bez dôvery nie je nič."

Rázne slová Maroša Žilinku k ministrovi obrany
Generálny prokurátor Maroš Žilinka odmieta vťahovanie jeho osoby a prokuratúry ako nezávislej inštitúcie do politického boja. Uviedol to v reakcii na slová ministra obrany Jaroslava Naďa (OĽANO) o tom, že Žilinka začal politickú kampaň a že sa... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Ingrid: "Grciam z vás radšej keby ste boli predtým ticho hanbím sa že pochádzam z toho okresu odkiaľ ste aj vy. Sme rodina nikdy nedodržala slovo, vlastizradcovia, národ si to zapamätá budete chodiť po kanáloch keď skončíte."

A top fanúšik Ján to zaklincoval: "Patrik moja babka hovorila "Kto sa na cudzí rozum spolieha, na svoj nech sa vysere". Už si politik."

Muselo mu to stáť za to

Ja by som chcela iba dodať: Ktorý politik by si takto dobrovoľne pod sebou pílil konár? Jedine pod nátlakom! To musel byť ale riadny nátlak na poslancov, aby z hodiny na hodinu menili názor, len nech tá zmluva s odrenými ušami prejde. Asi si spočítali pre a proti. Čo im za to sľúbili, aby boli ochotní obetovať svoje meno, mandát, voličov? Asi dosť. Nám novinárom to na rôzne špekulácie stačí.  V každom prípade prajem pánovi Linhartovi príjemne strávený čas chodením po kanáloch.

Primátorka Sliača: S USA to môže dopadnúť ako so sovietskymi vojskami!
Obranná dohoda s USA sa riešila neuveriteľne rýchlo! Hovorí to primátorka Sliača Ľubica Balgová. Je sklamaná, že vládni predstavitelia ani hlava štátu nepočúvajú hlas ľudu. Ako by dopadla referendum v Sliači? Na Slovákov kašlú Parlamentní... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.