Chmelár: Toto už nie je studená občianska vojna, Slovensko je na barikádach!
10 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Dve tváre Slovenska! Kým Petra Vlhová obdarovala Slovensko radosťou, 79 zradcov darovalo Slovensko cudzím záujmom. Toto skonštatoval vo svojom statuse na sociálnej sieti historik, publicista a politológ Eduard Chmelár. Nie tie hulákajúce skupinky fašistov, to vy ste jej skutočnými hrobármi demokracie!

Tvár radosti a tvár zrady

"Dnes sme spoznali dve tváre Slovenska," usúdil Chmelár. Jednu podľa neho predstavuje Petra Vlhová, ktorá získala pre Slovensko historicky prvú medailu v lyžiarskych disciplínach na olympijských hrách, a hneď zlatú.

"Nebol to zázrak, bol to akt spravodlivosti za nesmiernu húževnatosť a odhodlanie, za túžbu byť najlepší a priviesť našu vlasť k triumfu," myslí si historik.

No vzápätí konštatuje, že o pár hodín neskôr sme spoznali tvár zrady, takú častú v našich moderných dejinách. Arogantnú, bezočivú, bezohľadnú, ktorá si presadila svoje napriek obrovskému odporu slovenskej verejnosti.

Primátorka Sliača: S USA to môže dopadnúť ako so sovietskymi vojskami!
Obranná dohoda s USA sa riešila neuveriteľne rýchlo! Hovorí to primátorka Sliača Ľubica Balgová. Je sklamaná, že vládni predstavitelia ani hlava štátu nepočúvajú hlas ľudu. Ako by dopadla referendum v Sliači? Na Slovákov kašlú Parlamentní... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

"Kým Petra Vlhová obdarovala radosťou Slovensko, 79 zradcov darovalo Slovensko cudzím záujmom," smúti Chmelár.

Slovensko je na barikádach

Podľa historika analýz ešte bude dosť, aj z jeho vlastného pera, v tejto temnej chvíli však chce povedať jediné:

"Toto už nie je studená občianska vojna. Slovensko je na barikádach. A keďže jedna spupná mocenská menšina nechce počúvať národ, keďže nás už nespája takmer nič a nemáme ani hlavu štátu, ktorá by túto priepasť dokázala alebo aspoň chcela zaceliť, neskončí sa to dobre," varuje Chmelár.

Fico: Koaliční poslanci ani netušia, akú zradcovskú dohodu schválili!
Konanie, aké nemá v histórii Slovenska obdobu! Líder Smeru Robert Fico sa obul nielen do výsledkov hlasovania, ale predovšetkým do šéfa parlamentu. Pozrite, ako nazval Borisa Kollára! Podľa Fica je ukončenie začatej rozpravy k Dohode o spolupráci... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Je tu tak dusno, až sa čudujem, že sa nestrieľa

"Hanbite sa všetci, ktorí ste to spôsobili. Takto rozohniť a rozoštvať národ je neospravedlniteľné. Je tu tak dusno, až sa čudujem, že sa nestrieľa," zamýšľa sa historik.

Podľa neho všetci, ktorí nasilu pretlačili túto zradcovskú zmluvu spôsobili, že demokracia je mŕtva. "Nie tie hulákajúce skupinky fašistov, to vy ste jej skutočnými hrobármi, lebo ste spôsobili, že slová ako sloboda, rovnosť, demokracia sú definitívne vyprázdnené a už navždy budú zapáchať hnojom, ktorý ste do slovenskej politiky naviezli a ktorý podporujete," uzavrel Chmelár.

Opoziční poslanci: Toto je ZOZNAM zradcov slovenského národa!
Čierny deň slovenskej histórie - rok 1968 "v bielych rukavičkách"! Takto opísal rozhodnutie parlamentu odsúhlasiť dohodu o obrannej spolupráci Slovenska s USA hlasák a starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík. Na sociálnej sieti zároveň... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.