Opoziční poslanci: Toto je ZOZNAM zradcov slovenského národa!
09 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Čierny deň slovenskej histórie - rok 1968 "v bielych rukavičkách"! Takto opísal rozhodnutie parlamentu odsúhlasiť dohodu o obrannej spolupráci Slovenska s USA hlasák a starosta Dvorov nad Žitavou Branislav Becík. Na sociálnej sieti zároveň zverejnil Tabuľu hanby. K Becíkovi sa pripojil aj Tomáš Taraba. Tiež zverejnil zoznam. Kto sa na nachádza na tabule hanby a tiež na zozname?

Poslanci dnes schválili obrannú dohodu s USA, hlasovalo za ňu 79 zo 140 prítomných poslancov. "Toto sú tí poslanci, ktorí ani nevedeli za čo hlasujú a zradili naše Slovensko! Toto sú tí poslanci, ktorí vystavili naše Slovensko riziku a tlačia nás do konfliktu!
Toto sú tí poslanci, ktorí absolútne nehľadia na budúcnosť našej krajiny a na budúcnosť našich detí!" Rozohnil sa Becík na facebooku.

Zároveň dodal: "Nikdy im to nezabudneme!"

Zdroj: FB/BB

Rozhodujúce boli hlasy kresťanov!

K Becíkovi sa pripojil aj opozičný poslanec a predseda strany Život-NS Tomáš Taraba. "Toto je zoznam zradcov slovenského národa, ktorí dnes hlasovali za stratu štátnej suverenity a vťahovanie Slovenska do vojnového sporu na Ukrajine. Vojenská zmluva prešla vďaka hlasom Kresťanskej únie okolo Vašečku a Záborskej," upozornil politik.

Podľa Tarabu všetci poslanci, ktorí boli za, tlieskli viac ako keď by sa hlasovalo o znížení daní alebo pomoci ľuďom.

"Slovensko má jednu obrannú zmluvu s NATO. Nikto nevysvetlil prečo potrebujeme nejakú inú. Dnes k tomu aj vláda schválila účasť slovenských vojakov na misii na Ukrajine," uzavrel Taraba.

NR SR ODSÚHLASILA DOHODU O OBRANNEJ SPOLUPRÁCI S USA
Národná rada (NR) SR v stredu odsúhlasila dohodu o obrannej spolupráci Slovenska s USA. https://www.hlavnydennik.sk/2022/02/09/aktualne-hlasovanie-o-zmluve-s-usa Pomáhame si navzájom Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Ivan Mihale

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.