Fico: Koaliční poslanci ani netušia, akú zradcovskú dohodu schválili!
09 | 02 | 2022 I Diana Zaťková

Konanie, aké nemá v histórii Slovenska obdobu! Líder Smeru Robert Fico sa obul nielen do výsledkov hlasovania, ale predovšetkým do šéfa parlamentu. Pozrite, ako nazval Borisa Kollára!

Podľa Fica je ukončenie začatej rozpravy k Dohode o spolupráci v oblasti obrany medzi vládou SR a vládou Spojených štátov amerických hrubým porušením slovenského parlamentarizmu, píše denník Nový Čas.

Nesmel by byť taký posero

Opätovne to líder opozičného Smeru zdôraznil aj na dnešnej tlačovej konferencii. Podľa Fica takéto konanie nemá v histórii Slovenska obdobu. Zopakoval, že predseda parlamentu Boris Kollár (Sme rodina) nemá čo robiť na svojom poste, keďže nezvládol utorkovú situáciu v rokovacej sále.

Bitka poslancov v parlamente má následky: Ukrajina žiada OSPRAVEDLNENIE!
Šéf diplomacie sa musí riadne hanbiť! Poslanci sa toťiž priamo pred rečníckym pultom v parlamente pobili o štátnu vlajku Ukrajiny! Veľvyslanectvo Ukrajiny na Slovensku teraz žiada ospravedlnenie za dehonestujúce správanie sa viacerých poslancov k... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Na novinársku otázku, čo hovorí na možnosť zriadenia parlamentnej stráže, odpovedal, že keď si niekto nevie poradiť, ide použiť silu. „Predseda parlamentu to mal vyriešiť rokovaním, ale to by nesmel byť taký posero. Garantujem vám, že ani samotný minister obrany nemá zmluvu prečítanú a koaliční poslanci netušia, akú zradcovskú dohodu schválili, lebo táto zmluva zradcovská je," doplnil Fico.

Poslanci Národnej rady SR dnes vyslovili súhlas s obrannou dohodou s USA. Za jej prijatie hlasovalo 79 poslancov zo 140 prítomných. Na vyslovenie súhlasu s dohodou bolo potrebných aspoň 76 hlasov, teda nadpolovičná väčšina zo všetkých 150 zákonodarcov.

NR SR ODSÚHLASILA DOHODU O OBRANNEJ SPOLUPRÁCI S USA
Národná rada (NR) SR v stredu odsúhlasila dohodu o obrannej spolupráci Slovenska s USA. https://www.hlavnydennik.sk/2022/02/09/aktualne-hlasovanie-o-zmluve-s-usa Pomáhame si navzájom Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte... Čítať ďalej
09 | 02 | 2022 | Ivan Mihale

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.