GP Žilinka bojuje za Slovákov!
08 | 02 | 2022 I Ivan Mihale

Generálny prokurátor M. Žilinka pred chvíľou dorazil na pôdu NR SR, dokonca požiadal predsedu Národnej rady Borisa Kollára o slovo. Dnes o pár minút sa začne mimoriadna schôdza k Dohode o spolupráci v oblasti obrany medzi vládou SR a vládou Spojených štátov amerických.

"NEMÔŽEM BYŤ TICHO

Práve som prišiel do Národnej rady Slovenskej republiky, kde sa o 13:00 hod. začína schôdza s jediným bodom programu: Návrh na vyslovenie súhlasu Národnej rady Slovenskej republiky s Dohodou o spolupráci v oblasti obrany medzi vládou Slovenskej republiky a vládou Spojených štátov amerických."

@reprofoto FB M. Žilinka

Na dnešný protest sa chystá Uhrík, Taraba a mnoho ďalších. A čo vy?
Dnes je v parlamente veľký deň - poslanci budú rozhodovať o prijatí alebo neprijati dohody s USA. Opoziční politici, ale aj občianski aktivisti chystajú protest, ktorým chcú dať nimi voleným zástupcom, že Slovensko túto dohodu nepotrebuje. Milan... Čítať ďalej
08 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.