Dráčik sa nenechá! Opäť reaguje!
08 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová

Dráčik sa nenechá! Známe slovenské hračkárstvo opäť reaguje! 

Politikom vysvetľuje a deťom praje: okrem iného aj lásku, starostlivosť...

Známe slovenské hračkárstvo Dráčik na svojej webovej stránke nedávno odvážne uverejnilo svoj postoj k invázii cudzích vojsk na územie Slovenska. Na webstránku napísali: „Slováci si želajú mier pre všetky národy. Chceme naše územie bez cudzích vojsk a základní.“ 

Dráčik vyjadril takýto postoj v čase, kedy Slovensko a USA podpísali dohodu o obrannej spolupráci. Nielen samotná dohoda o obrannej spolupráci, ale aj postoj známeho hračkárstva vzbudil vášne aj na slovenskej politickej scéne.

Poslankyňa Kozelová nebude nakupovať v Dráčiku: "Moni, začínaš sa mi zdať že ti úplne j...o," odkazujú ľudia
Názor na mier a na obrannú dohodu v známom slovenskom hračkárstve "Dráčik", komentovali herci, politici, sociológovia, politológovia. Dokonca politológ T. Koziak uviedol, že na vine je Robert Fico (SMER - SD), ktorý radikalizuje. Vyjadriť sa musela... Čítať ďalej
07 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Dráčik opäť reaguje

"Píšem, lebo nemám inú možnosť a považujem za dôležité vyjadriť svoj názor a postoj. Zahrávanie sa so zbraňami u dospelých je niečo, ako so zápalkami u detí. Nikdy neviete, kedy vzblknú a potom zostanú iba oči pre plač," píše sa na webe Dráčik.

Deťom praje to, čo je ku šťastiu najdôležitejšie: Lásku, starostlivosť, dobrú výchovu a zmysluplne využitý čas od najbližších. 

Celé vyjadrenie nájdete v galérii.

Dráčik.sk

Pomáhame si navzájom 

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.