Poslankyňa Kozelová nebude nakupovať v Dráčiku: "Moni, začínaš sa mi zdať že ti úplne j...o," odkazujú ľudia
07 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová

Názor na mier a na obrannú dohodu v známom slovenskom hračkárstve "Dráčik", komentovali herci, politici, sociológovia, politológovia. Dokonca politológ T. Koziak uviedol, že na vine je Robert Fico (SMER - SD), ktorý radikalizuje. Vyjadriť sa musela aj poslankyňa OĽaNO, Monika Kozelová, ktorej ale občania jasne dali na vedomie, čo si o jej názore myslia.

"Moni, začínaš sa mi zdať že ti úplne jeblo," napísal pán František, ale komentáre boli aj omnoho ráznejšie.

Známe slovenské hračkárstvo Dráčik na svojej webovej stránke odvážne uverejnilo svoj postoj k invázii cudzích vojsk na územie Slovenska. Nájdete tam: „Slováci si želajú mier pre všetky národy. Chceme naše územie bez cudzích vojsk a základní.“ Informovali napríklad aj Hospodárske noviny

"To ako vážne… DRÁČIK. Tak teda hračky sa budú nakupovať inde," oznámila na sociálnej sieti poslankyňa OĽaNO, Monika Kozelová, ktorej názor sa nestretol u občanov s pochopením.

"Rátam, že z regálov zmiznú Transformery, Spiderman, Barbie aj Monopoly. A že tu majitelia sa začnú orientovať na hračky typu Matrioška, medveď Ivánuška a Vyderžaj pioňer. Tu som skončila. Žiadne dieťa si nezaslúži vymývanie mozgov," dodala Kozelová.

Hádajte, čo si myslí hračkárstvo o invázii cudzích vojsk na Slovensko
Známe slovenské hračkárstvo Dráčik na svojej webovej stránke odvážne uverejnilo svoj postoj k invázii cudzích vojsk na územie Slovenska. Nájdete tam: „Slováci si želajú mier pre všetky národy. Chceme naše územie bez cudzích vojsk a základní.“... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Ján Papuga

Ľudia sa vyjadrili k názoru poslankyni Kozelovej 

"Dole klobúk pred dráčikom- vyjadrenie túžby po mieri je už cez čiaru? Jeho firma jeho názor…ja tam vidím holubicu mieru - žiadne deti ako onehdá-to je zle? Za mňa pallec 👍v tejto čudnej dobe za odvahu…na a zežerte ho," napísal pán Albert.

"Veľmi ste ma sklamali Monika Kozelova A nie len Vy, ale celá táto vláda amatérov, klamarov, nevzdelancov, necitlivých a nemorálnych ľudí… Namiesto týchto hlúposti a ohovárani iných, by ste mohli riešiť Vaše nesplnené sľuby a slovenský národ, ktorý je na kolenách, bez peňazí, rešpektu a bez nádeje… Vaše reči a “fondy podpory” sú prázdne a ľudia sú nútení cestovať za hranice, aby ako tak mohli žiť a nakúpiť si… A Vás trápi, že predajna Dračik ma na svojej stránke holubicu… Snažte sa už konečne svoju pozornosť venovať tomu, ako ľudom pomôcť a nie iba zhadzovať, označovať a nálepkovať všetkých okolo. A už len tak na okraj, ste presvedčená, že americké vojska nás tu idú ochrániť?? Lebo väčšina Slovákov sa až po ich príchode bude cítiť v ohrození," napísala Monika.

"Hm,keď si niekto domyslanim vysvetlí po svojom,resp napádať treba,lebo ináč ,by to nebolo v norme tejto vlády. Kde píšu,že nechceme USA vojakov a základne ale chceme ruské,čínske,francúzske,africké? Chcu len MIER. To je fakt nehoráznosť,také prianie," napísala pani Beáta pod status Moniky Kozelovej.

Minister Mikulec predstavil triážne stany: Trápny ste ako schody vo výťahu, odkazujú mu ľudia
Triážne stany už rastú pred nemocnicami! Včera sa minister vnútra Roman Mikulec pochválil na sociálnej sieti a dodal aj zopár fotografií. Čo si však prečíta v komentároch od ľudí, to ho asi nepoteší! Triediace pracoviská pre pacientov "V priebehu... Čítať ďalej
04 | 02 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku. Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme. Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD. .

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.