Česko-Slovenský konvoj slobody - verejné vyhlásenie + aktuálne info
07 | 02 | 2022 I Eka Balaskova

V stredu pred týždňom ste na našich cestách mohli zaregistrovať a mnohí ste sa aj zaradili, do Konvoja za slobodu. 

Je to reakcia na protest kanadských kamionistov a dopravcov, ktorí takto dali vládnym špičkám na vedomie svoj nesúhlas s dianím v krajine. 

Prvý konvoj s problémami

Od jedného z  koordinátorov má redakcia informácie, že prvý konvoj bol "tŕňom v oku" aj vojenskej polície a preto vás aj my chceme požiadať, aby ste sa dôsledne držali ich pokynov, ktoré nájdete v galérii.

Redakcia HD sa pripája k podpore Konvoja slobody.

J. Šeliga: Za predsedu Za ľudí kandidovať neplánujem
Hosťami Michala Kovačiča v jeho relácii Na telo boli Róbert Kaliňák a Juraj Šeliga. Témami bola Dohoda s USA, či si majú neočkovaní hradiť za zdravotnú starostlivosť a generálny prokurátor. Zmluva s USA Podľa R. Kaliňáka stačilo počúvať, čo... Čítať ďalej
06 | 02 | 2022 | Eka Balaskova

Pred cca hodinkou

bol Konvoj pred budovou RTVS v Mlynskej doline. Areál bol pred nimi zablokovaný, no poidľa informácií jedného z koordinátorov a videa, ktoré odvysielal na sociálnej sieti, budú postupovať podľa toho, či bude reportáž odvysielaná. 

Pomáhame si navzájom

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ak máte záujem pracovať pre nás z domu a máte žurnalistické skúsenosti, píšte na [email protected]. Ak nás zaujmete, určite sa ozveme.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.

radiotruck.sk
radiotruck.sk
radiotruck.sk
radiotruck.sk