Matovič si kopol do Čaputovej
02 | 02 | 2022 I Ivan Mihale

Chudák Igor Matovič, čo slovo to poklad a národ ho zakopal.

V dôsledku jeho neustále a dramaticky klesajúcich preferencii sa Igor Matovič zrejme cíti menejcenný. Vzhľadom k tomu, že drvivá väčšina národa považuje prezidentku Čaputovú za zlo Slovenskej republiky, bývalý premiér vyhodnotil, že by jeho padajúca hviezda  predsa mohla vzlietnuť.  Jeho mimoriadna vnímavosť ho doviedla až ku kroku- "kopni si do prezidentky Čaputovej". A tak milý pán minister, bývalý premiér a predseda hnutia OĽANO, sa rozhodol zverejniť ultrakrátky status.

"“Nadstranícka” prezidentka. Strašná hanba."

A pripojil aj foto, prečo sa tak rozhodol napísať.

Ale čo sa stalo? Ľudia ho "ukameňovali".

Tomáš Jančo: Pán Matovič, vy ste snáď väčší problém slovenskej politiky ako Fico... Lebo ten aspoň vie, že je hajzel... Ale vy si myslíte, že ste samaritan... A pritom drvite tento štát hrozným spôsobom... Boli ste nádej Slovenska, teraz ste už len jej zufalstvom... Nie"

Miro Martincek: "Igor strašná HANBA je ze mate takuto POTREBU si kopnut do prezidentky. Je to uplne zbytocne detinske ale zodpoveda to vasemu vnimaniu svete comu rozumiem. Len ma mrzi ze nemate ako chlap aspon trosku chochmesu."

Matúž Žilinský: "slovne spojenie “Strašná Hanba” je uz zauzivane ako definicia teba a nie je prepouzitelne na ine osoby"

Beata Badibangova: "Pán minister, to myslíte vážne?! Niekedy mlčať je zlato. Múdri hovoria, aby niečo povedali ale s prepáčením blázni rozprávajú, len aby vraveli."

Ako vypovedať zradcovskú zmluvu
Podľa predsedu strany SMER - SD Roberta Fica, prezidentka Zuzana Čaputová posiela do Ameriky dvoch klamárov. "Ministrov Naďa a Korčoka," hovorí Robert Fico. "Len klamstvami sa dá obhájiť ozrutnosť tejto zmluvy," hovorí Fico. Zdôrazňuje aj to, že... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.