Ako vypovedať zradcovskú zmluvu
01 | 02 | 2022 I Gabriela Fedičová

Podľa predsedu strany SMER - SD Roberta Fica, prezidentka Zuzana Čaputová posiela do Ameriky dvoch klamárov. "Ministrov Naďa a Korčoka," hovorí Robert Fico.

"Len klamstvami sa dá obhájiť ozrutnosť tejto zmluvy," hovorí Fico. Zdôrazňuje aj to, že po podpise zrejme dôjde aj ku schváleniu v NR SR. "Prezidentka Zuzana Čaputová zmluvu za fanfár zrady aj podpíše," upozorňuje Fico vo videu a predstavuje jedinú možnosť, ako "zradcovskú zmluvu" vypovedať.

Robert Fico tvrdí, že vo štvrtok minister obrany Jaroslav Naď a minister zahraničných vecí a európskych záležitostí Ivan Korčok, vo Washingtone podpíšu zradcovskú zmluvu. Fico sa vo videu, ktoré zverejnil na sociálnej sieti venuje zmluve o obrane Slovenska, ktorá je predmetom diskusií už niekoľko týždňov.

SMER - SD tejto zmluve vyčíta to, že vláda Slovenskej republike odovzdáva americkej armáde celý slovenský vzdušný priestor. 

Fico vo videu vyvracia tvrdenia ministra zahraničných vecí a európskych záležitostí Ivana Korčoka. A v závere zdôrazňuje aj podľa neho jedinú možnosť, ktorá umožní zmluvu vypovedať. 

Z týchto vtipov o našich politikoch odpadnete! Fico, Heger, Matovič - všetko jedno (FOTOGALÉRIA)
Toho napätia už bolo dosť! Povedali si humoristi z facebookových stránok Zomri, Skromne a Memoviny a začiatok nového týždňa sa nám pokúsili spríjemniť štipkou politickej satiry. Čo vy na to? Pobavili vás? Šikovní a hlavne vtipní admini stránok si... Čítať ďalej
31 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

_____________________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.