Sulíkovi rovno "na solar"
01 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

K zaujímavej hodnotovej roztržke došlo medzi dvomi bývalými vernými spolustraníkmi, tentoraz v prostredí Slobody a Solidarity. Všetko sa odohralo na konte Richarda Sulíka, v jeho statuse o istej "úspešnej" akcii.

Rok a pol intenzívnej snahy prinieslo výsledok - chcel sa pochváliť Richard Sulík a informoval o ilegálnej chatrči, ktorá bola postavená v pásme plynovodu.

"V Plaveckom Štvrtku odstraňujú už druhý dom, ktorý bol nelegálne postavený nad plynovodom. Neverili by ste, koľko roboty je okolo toho, aby sa jednoducho začal dodržiavať zákon. Teraz sa však ukázalo, že zákony platia. Aj pre tých, ktorí si mysleli, že zrovna pre nich nie." Píše Sulík.

Zdroj FB Richard Sulík | Zbúraná chatrč

 
To asi "rozpálilo Luciu Ďuriš Nicholsonovú a spustila na Sulíka salvu

"Richard, ahoj, vysporiadanie sa s ilegálnymi osadami je veľký cieľ - dá sa to cez naštartovanie prestupneho sociálneho bývania s podpornými sociálnymi službami."

"Nepostrehla som, že by ste takýto projekt spustili v spolupráci štátu a samosprávy. Vy ste len zbúrali ilegálnu chatrč."

Čo sa stalo s tými ľudmi?

"Zmizli? Alebo sa len presunuli do inej osady? Boli v tej rodine deti?"

V šľapajách Mazureka či Fica?

"Takto nejako navrhovali riešiť osady Mazurek s Kotlebom, svojho času o tom hovoril aj Fico." Pokračuje v ostrej kritike Lucia Ďuriš Nicholsonová.

Výčitky priamo na desiatku

"Nedávno som bola na Slovensku, v osadách. Situácia v nich sa za ostatne roky zhoršila. Nenaštartovali ste žiadne projekty, nie ste schopní čerpať ani eurofondy určené na osady, nenaštartovali ste ani tu prestupnú formu sociálneho bývania."

"Deti v osadách zomierajú na podvýživu a na respiračné ochorenie. Štát, teda aj ty, tie peniaze radšej vráti ako by ich mal investovať do skvalitnenia života v osadách."

Nepohli ste prstom!

"V programe SaS som nechala podrobný zoznam projektov, ktoré prinesú zmenu. Nepohli ste prstom. A minister hospodárstva sa na fb chváli, že zbúral ilegalny dom. Niektoré veci sa časom neposúvajú, len sa zhoršujú."

"Okrem osád aj ten tvoj vnútorný svet hodnôt, Richard. Včera to bolo volanie po zrušení sankcií proti Rusku na prahu reálnej hrozby vojny, dnes je to riešenie rómskeho problému."

"Prehovorte toho Ivana Korčoka, nech sa chopí vedenia SaS, lebo o chvíľu strana odborníkov uz nebude mať čo ponúknuť. Pozdravujem ťa, preceda." Posiela priamo do preč predsedu strany SaS Richarda Sulíka jeho niekdajšia spolupracovníčka Lucia Ďuriš Nicholsonová.

"Čaputová je beznádejná vo všetkom"
Nie, to nie je komentár, ani osobný názor autora (aj keď vlastne je). To je hodnotenie politika, ktorý bol desať rokov prezidentom Českej republiky - Václava Klasua. Ešte kým si pozriete video zo siete Youtube (@Realita) - zhruba od 39 - ej... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Ivan Brožík

_________________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.