"Čaputová je beznádejná vo všetkom"
01 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

Nie, to nie je komentár, ani osobný názor autora (aj keď vlastne je). To je hodnotenie politika, ktorý bol desať rokov prezidentom Českej republiky - Václava Klasua.

Ešte kým si pozriete video zo siete Youtube (@Realita) - zhruba od 39 - ej sekundy a pustíte si to opakovane, vyberáme prvé tri príspevy z diskusie pod ním:


Pán Klaus,

výborný postreh žiaľbohu, že je aj pravdivý. Mám vás v úcte  a veľmi rada vas počúvam.

Peter Hudak

Tu hlasku o p. Caputovej by mali púšťať ako zvučku TV novín každý deň.

Radoslav Motesicky

Mal by znovu kandidovať. Aby aj ČR nedopadla ako SR ak by si zvolili niečo ako Zuzu. Ak ženu, tak niečo ako pani Mudr. Pekovú.

Tu už nejde o zdaňovanie, ale o úžerníctvo
Poslanec NRSR Tomáš Taraba a členovia strany Život - NS na svojom videu hovorili o tom, že podporili zvolanie mimoriadnej schôdze k rapídnemu zdražovaniu potravín a energií. Podľa nich sú oblasti, kde zdražovanie presahuje 30 %. Znamená to, že... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Ján Papuga

____________________________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.