Opäť prekrúcanie dejín
01 | 02 | 2022 I Ivan Brožík

Opäť prekrúcanie dejín - pripomína na sociálnej sieti publicista Gustav Murin.

"Naše kolaborantské rozhlasové spravodajstvo RTVS opäť lokajsky dalo priestor v Hlavných poľudňajších správach akémusi americkému senátorovi, ktorý si trúfol spájať ich súčasné vojnové štvanie á la Pentagon proti Rusku s Mníchovskou zradou." (Citát Gustáv Murín)

"Vraj tú Západ uzavrel s Hitlerom pre zachovanie mieru?!!! KDE sú hranice takejto drzej lži?" Rozohňuje sa autor statusu.

Máme historickú skúsenosť

"Veď tí istí západní politici nereagovali na Hitlerove obsadenie Porúria, čím získal zbrojnú kapacitu, prešli mlčaním jeho masívne zbrojenie, dokonca mu v ňom pomáhali, nereagovali na zabratie Rakúska, k Mníchovskej zrade ani predstaviteľov Československa neprizvali a nakoniec obetovali aj Poľsko, ktoré vykrvácalo pod pásmi Hitlerových tankov v márnom čakaní na ich zmluvne záväznú POMOC!!!"

"A to všetko preto, že si práve takýto Západ (a dnes sa to opakuje) prial útok Hitlera na Sovietsky zväz. Porušili kvôli tomu všetky zmluvy, aj dohody a navždy nás poučili, že pre svoje vojnové hry sú vždy pripravení obetovať nás." Pripomína Gustáv Murín.

Povedal, že chce, ale on aj môže
Výsledky prieskumu, ktorý uskutočnila agentúry Focus pre televíziu Markíza doslova šokovali. Strana Roberta Fica, SMER - SD sa doťahuje na Pellegriniho HLAS - SD a je veľký predpoklad, že Ficova stíhacia jazda na prvú priečku bude pokračovať.... Čítať ďalej
01 | 02 | 2022 | Gabriela Fedičová

_______________________

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.