Z týchto vtipov o našich politikoch odpadnete! Fico, Heger, Matovič - všetko jedno (FOTOGALÉRIA)
31 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Toho napätia už bolo dosť! Povedali si humoristi z facebookových stránok Zomri, Skromne a Memoviny a začiatok nového týždňa sa nám pokúsili spríjemniť štipkou politickej satiry. Čo vy na to? Pobavili vás?

Šikovní a hlavne vtipní admini stránok si poriadne podali Roberta Fica, Ladislava Bašternáka, Andreja Danka, Borisa Kollára, Pavla Ruska, Richarda Sulíka, Zuzanu Čaputovú, Eduarda Hegera, Igora Matoviča a mnohých ďalších. Ich tituly a funkcie si už určite domyslíte.

 

Syn Roberta Fica si kúpil luxusný byt bez hypotéky. O Ficovi sa kedysi hovorilo, že si rád vypil viac, ako bolo únosné. Humoristi si to spojili dokopy.

                                     Zdroj: FB / Memoviny

Zdroj: Facebook/Zomri
Zdroj: FB/ Zomri
Zdroj: FB/memoviny
Zdroj: FB/ skromne
Zdroj: Facebook/Zomri
Zdroj: Facebook

Laššáková: Prezidentkin výletík je ukážkovým príkladom dvojakého metra (FOTO)
S Ruskom sa nebavíme, lebo Putin kašle na ľudské práva. S čínou sa nebavíme, lebo potlačuje ľudské práva. Spojené arabské emiráty sú síce učebnicovým príkladom potláčania ľudských práv, no to prezidentke zrejme nevadí! Na dvojaký meter poukazuje vo... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.