A. Belousovová: Ukrajina USA zlikvidujú ako Afganistan!
30 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Bývalá politička Anna Belousová v súvgislosti so záujmami USA na ukrajine vo svojom príspevku zaťala do živého. Na osude Afganistanu po výboji USA predpovedá podobnú budúcnosť Ukrajine. Vo svojom statuse varuje pred agresivitou USA.

Podľa Belousovovej by sa Ukrajinci mali ísť pozrieť na to, ako dopadnú, do Afganistanu a do iných miest, kde sa realizovalo USA. USA tam prišli šíriť demokraciu, zachraňovať ľudské práva a nezištne im pomáhať. Do toho zatiahli NATO. Bojovali tam aj naši vojaci.

Cigánikovej ostrá hádka s Tomášom kvôli obrannej dohode
Opozícia sa pri téme obrannej dohody so Spojenými štátmi americkými snaží pre politické body len vystrašiť Slovákov. V nedeľnej diskusnej relácii Na telo v televízii Markíza to vyhlásila poslankyňa Národnej rady SR Jana Bittó Cigániková (SaS). Jej... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Ivan Mihale/tasr

„A kto na tom zarobil?“ pýta sa Belousovová. „No predsa ten, kto si papierikov so znakom $ natlačí, koľko chce a kedy chce a kto vystrašeným účastníkom zájazdu popredal staré aj nové zbrane. Bolo a je úplne jedno, na ktorej strane kupujúci bojovali. Len keď biznis ide.“

Dobre si zarobili jedine USA

Výsledkom je, že USA zarobili, ich spojenci minuli prostriedky na úkor svojho obyvateľstva, Afganistan ostal v boji proti terorizmu osamotený. Ich „spasitelia“ to vzdali zo dňa na deň. Pri úteku nechali Talibanu vojenskú techniku za miliardy eur.

Zastavme vládu Igora Hegera
"Nazvali to "obranná" dohoda s USA a pritom o obrane Slovenska tam nie je ani zmienky. Príďte, kto môžete v stredu 2.2.2022 do Bratislavy pred budovu parlamentu o 16.00, kde pošleme poslancom jasný odkaz, že Slovensko je naše a my si ho nedáme"... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

Afganistanu teraz hrozí hladomor a vyspelý západ rokuje s Talibancami, z ktorých väčšina má ruky od krvi. Niečo podobné čaká, podľa Belousovovej, aj Ukrajinu, ak sa nespamätá. Vláda tohto štátu bola dosadená rovnakými režisérmi a s rovnakými cieľmi ako naše politické figúrky. „Spamätať by sa mal ukrajinský ľud!“ píše Belousovová.   

Konečne dali niektoré štáty USA po papuli

„Malo by im už dôjsť, že pre USA nie sú a nikdy nebudú partneri. Oni partnerov nemajú, hoci veľmi radi a často toto slovo používajú. Iné štáty majú len ako lacné prostitútky, s ktorými si môžu robiť, čo chcú. Nedovolia si to len voči tým, kde vedia, že by dostali riadnu po papuli. Jednoducho povedané, rozumejú len reči sily. A je pre svet len dobré, že stále sú takí, ktorí sa s nimi vedia tak rozprávať a že sa konečne s nimi aj začali tak rozprávať!“ uvažuje Belousovová.

Ukrajina môže skončiť ako „hračka“ Ameriky. Zničia ju a nechajú tak. Ukrajina potom bude rada, že majú silného suseda, s ktorým majú skoro rovnakú reč a dlhú históriu.

Predseda Smeru - SD: Referendum bude cestou ako nedovoliť prijať DCA
Predseda strany Smer - SD a poslanec NRSR Robert Fico sa vo svojom videu na sociálnej sieti vyjadril k rusko-ukrajinskému napätiu, ktorý živí naša slovenská vláda a prezidentka. Upozornil aj na to, že sa v čase stupňovania napätia sa má konať na... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.