Blaha zaradil Kollára do vyberanej spoločnosti: Brutus, Judáš a Boris
31 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Lebofico! Lebosmer! Takto vidí výhovorky šéfa parlamentu Borisa Kollára v diskusnej relácii TA3 V politike opozičný poslanec Ľuboš Blaha. Smerák má už aj pre hnutie Sme rodina pripravené nové meno!

Odkážte Američanom - ďakujeme, neprosíme

"Z tých Kollárových hysterických záchvatov za celú reláciu nevyšlo nič iné, len "lebofico" a "lebosmer". Ohľadom obrannej dohody s USA furt vykrikujú, že vraj chcú robiť len to, čo Smer v 2019. Nech sa páči, prosím, urobte to isté ako my. Odmietnite tú dohodu a my budeme spokojní. Aký problém? Stačí tak málo - nepodpísať. Nespáchať vlastizradu. Odkázať Američanom - ďakujeme, neprosíme," odporúča šéfovi Sme rodina Blaha na sociálnej sieti.

Podľa smeráka je "choré, že Kollár kope do ľudí, ktorí protestujú proti americkej okupácii. Kollár tam vrieskal, vraj nemali rúška. Matovič chodí na tlačovky bez rúšok, ale najväčší problém Slovenska sú podľa Kollára Slováci".

Opozičný poslanec píše, že je rozhodne fascinujúce, keď "provinčný mafián, čo počas lockdownu vozil milenky do lekárne, obviňuje protestujúcich Slovákov, že nemajú úctu k zákonom, lebo vonku nemajú handru".

Kollárovo riešenie zdražovania: vnímať všetko citlivo

"A viete, ako idú riešiť zdražovanie?" Pýta sa smerák a hneď aj odpovedá: "Nijako. Kollár to povedal jasné - jeho poslanec Karahuta to "citlivo vníma". Výborne. Po Čaputovej už "citlivo vníma" aj Sme rodina. Sú to rovnakí pokrytci ako ona."

Remišová o amerických vojskách na Slovensku: Nevidím v tom žiadny problém!
Nevidím problém v prítomnosti amerických vojsk na Slovensku! Takto reagovala podpredsedníčka vlády Veronika Remišová v diskusnej relácii RTVS o 5 minút 12 na situáciu na hranici medzi Ukrajinou a Ruskom. Televízie Remišovej ulahodili Líderka Za... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Strana farizejov

"Mimochodom, viete, kto je dnes najväčší vojnový štváč na Slovensku? Ak tipujete Naďa či Korčoka, mýlite sa. Najviac dnes propaguje NATO a vojakov na našom území tuná mafiánko Boris," prekvapuje Blaha.

Podľa smeráka terajší šéf parlamentu ešte pred voľbami kričal, aké treba mať dobré vzťahy s Ruskom a dnes podporuje agresívnu politiku NATO voči nášmu bratskému ruskému národu. "Dejiny zrady. Brutus, Judáš a Boris. Sme rodina by sa mala premenovať na Sme farizeji," myslí si poslanec.

Odporúčanie pre Borisa

"Milý Boris, mám pre teba také malé odporúčanie. V dobrom. Rob to, čo vieš. Skvele štartuješ autá mafiánom. Vráť sa k svojmu pôvodnému povolaniam a prosím, prestaň už trápiť Slovensko svojou nekonečnou hlúposťou. Ďakujeme. Už sa fakt nevládzeme smiať...," neodpustil si Blaha na záver.

Štát minul milióny za letenky: Komu sa najviac skladáme na výlety?
Takí rozcestovaní aj počas pandémie! Medzi uzatvorenými zmluvami za posledné dni a mesiace pribudlo viacero rámcových dohôd medzi štátnymi orgánmi a sprostredkovateľmi na kúpu leteniek. Dokopy ide o zmluvy za milióny eur! Ktoré destinácie budú... Čítať ďalej
30 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.