Moderátor Peter Bielik plný smútku, pochoval svoju mamu
29 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Peter Bielik, známy moderátor diskusnej relácie televízie TA3 sa včera 28. januára navždy rozlúčil so svojou milovanou mamou Alicou. Píše Čas.sk

Pani Bieliková počas svojho života pôsobila ako zamestnankyňa Kancelárie prezidenta SR,ale aj ako poslankyňa NR SR. Na poslednej ceste jej prišlo dať posledné zbohom približne 50 ľudí.

Uznávaný moderátor mal oči plné sĺz z bolesti, ktorú mu strata milovanej matky spôsobila. Mali veľmi vrúcny vzťah. Staral sa o ňu, ako vedel, a stál pri jej posteli do jej posledného výdychu.

„Pohreb sme dali na trošku neskorší termín,“ povedal zarmútený Bielik, ktorý chcel počkať na brata, ktorý pricestoval až z ďalekej Austrálie.

Moderátorovi pomáhala v tejto neľahkej situácii najmä jeho priateľka, v ktorej mál dostatočne silnú podporu a dodáva mu silu, aby to celé zvládol. Bieliková, ktorá zápasila s neurologickým ochorením a na sklonku života bojovala aj s koronavírusom, ktorý zasiahol jej pľúca, prirástla k srdcu mnohým ľuďom, ktorí ju mali radi a v ktorých myšlienkach bude žiť naveky.

Stretli ste sa už s falošnými peniazmi?
Aj na Slovensku to falšovatelia eurobankoviek skúšajú častejšie, ako by sa nám mohlo zdať. V roku 2021 zadržali 1162 takýchto bankoviek. Čo sa týka bankoviek, je to najmenej od zavedenia eura u nás. Naopak, falšovanie euromincí je na vzostupe.... Čítať ďalej
29 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy. Redakcia HD.