E. Tomáš: Krajniak mal dávno odstúpiť! V TOMTO klamal ľudí!
29 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Vy ste sa na dôchodcov úplne vykašľali! Takto naložil opozičný poslanec Erik Tomáš poslancovi za Sme rodina Igorovi Kašperovi za ich podvody v sociálnej oblasti v priamom prenose v relácii RTVS Sobotné dialógy. Vy nemáte právo ani sa ráno pozrieť do zrkadla, lebo sa rozpadne na malé kúsky!

Sľuby sa sľubujú....

"Vy ste pred voľbami voličom sľúbili, že neporušíte sociálne opatrenia, za ktoré ste aj vy ešte v opozícii hlasovali," pripomína podpredseda mimoparlamentného Hlasu Tomáš.

"Z trinásteho dôchodku vo výške priemerného dôchodku ste však vyrobilismiešnu sociálnu dávku!" rozhorčuje sa hlasák vo videu z nahrávania relácie.

Čo ste to po dvoch rokoch urobili s mojím rodným Slovenskom?
"Toto je tá zmena?" Pýta sa na sociálnej sieti Ján Mažgút. "Kladiem si otázku, čo nám priniesli dva roky tejto bezvládnej vlády?" "Dva roky bandy plagiátorov a klamárov, ktorí sľubovali zmenu a namiesto toho sa len vyhovárajú jeden na druhého."... Čítať ďalej
29 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

Na jedno peniaze chýbajú, na druhé sa nájdu

Podľa Tomáša sa Sme rodina vyhovárala, že nie sú peniaze a zrazu minister našiel 700 miliónov, ktoré by na ten trinásty dôchodok stačili, a dal ich na rodinný príspevok. "Tu stu ukázali, ako ste oklamali ľudí!"

Na dôchodcov kašlú

"Dôchodkový strop ste zrušili napriek tomu, že ste za neho hlasovali. Teraz, keď ste mali dôchodcom pomôcť, keď im je tak ťažko, vy ste nepredĺžili ani mechanizmus mininálnej valorizácie," upozornil Tomáš na nesplnené sľuby.

"Vy ste sa na dôchodcov úplne vykašľali! Minister Krajniak mal dávno odstúpiť z funkcie," skonštatoval opozičný poslanec v závere.

Kollár k dohode s USA: Proti sú aj moji poslanci
Bude to stačiť na odmietnutie zmluvy? Hlas obrannú zmluvu s USA nepodporí a Sme rodina tiež nie je jednotná. Čo teda môžeme očakávať? Ratifikáciu obrannej dohody so Spojenými štátmi momentálne nemieni podporiť zhruba päť až šesť poslancov Národnej... Čítať ďalej
29 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.