Bukovský: Premiér oznámil, kedy vláda zavedie POVINNÉ CHUDNUTIE!
27 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Premiér už dostal analýzu odborníkov a vláda môže zaviesť povinné chudnutie! Upozorňuje na to vo svojom statuse na sociálnej sieti známy lekár Igor Bukovský. Ak nedosiahnete predpísaný obvod pásu a BMI, čakajú vás naozaj krušné chvíle!

Pustime sa povinne do ochrany verejného zdravia!

Povinné chudnutie proti cukrovke, hypertenzii, ateroskleróze, ischemickej chorobe srdca, náhlym cievnym mozgovým príhodám, najčastejším druhom rakoviny, Alzheimerovej a Parkinsonovej chorobe, senilnej demencii, stukovatenej pečeni a cirhóze, chronickej obličkovej chorobe a zlyhaniu obličiek, poruchám imunity, osteoporóze a osteoartróze je NÁSTROJOM ŠTÁTU, s cieľom OCHRANY VEREJNÉHO ZDRAVIA, vyhlásil premiér Eduard Heger.

„Benefity schudnutia sú preukázateľné,” povedal podľa lekára o analýze o povinnom chudnutí. „V analýze sa jasne uvádza, že chudnutie bez radikálnych diét je bezpečné, zabraňuje šíreniu všetkých uvedených ochorení, znižuje riziko hospitalizácie a taktiež riziko následného úmrtia,“ uviedol ďalej predseda vlády.

Prípad Kunerad pokračuje: Grendel bráni kamarátku z OĽaNO pred políciou!
Trestné stíhanie poslanca parlamentu vždy zarezonuje! Tým si je istý exnovinár a podpredseda parlamentu Gábor Grandel. Tak to bolo podľa neho aj v prípade Moniky Kaveckej, Grendelovej kolegyne z poslaneckého klubu OĽaNO a starostky obce Kunerad.... Čítať ďalej
27 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Najlepší by bol samostatný zákon

Odborník v oblasti zdravia, výživy a životosprávy pripomína, že podľa premiéra sa dá povinné chudnutie zaviesť 4 spôsobmi.

Novelizáciou vyhlášky ministerstva zdravotníctva, taktiež prostredníctvom novelizácie vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva alebo regionálneho úradu verejného zdravotníctva. Tretí spôsob je novelizáciou zákona o ochrane verejného zdravia a štvrtý je samostatný zákon.

„Keďže vidíme, že záver analýzy hovorí o tom, že je možné zaviesť povinné chudnutie, chcem preto povedať, že ak sa objaví VIAC OBEZITY, ktorá by opäť mohla dostávať ľudí do nemocníc, vtedy môžeme uvažovať o povinnom chudnutí. Pretože toto bol ten najdôležitejší a kľúčový faktor, pre ktorý som povedal, že je potrebné o povinnom chudnutí veľmi silno uvažovať,“ zdôraznil Heger.

Uhrík z hnutia Republika: Belgicko i Slovensko bojujú proti totalitným vládam    
Predseda hnutia Republika a poslanec Európskeho parlamentu Milan Uhrík vo svojom videu poukázal na to, že ľudia sa búria proti „covid totalite“. Tvrdí, že západ je na pokraji občianskej vojny! V Bruseli, hlavnom meste Európy, protestovalo 50 000... Čítať ďalej
27 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Chudí sú chránení

Heger vyhlásenie k analýze ukončil so záverom, že u schudnutých je riziko hospitalizácie výrazne nižšie. „Čo opäť potvrdzuje, že chudnutie je riešenie a dáva človeku ochranu. Ľudia, ktorí sú schudnutí, sú chránení. Toto môžeme dnes povedať s istotou,“ dodal.

"Z nejakého nepochopiteľného dôvodu však ktosi premiérovi pred tlačovkou vložil do ruky chybný text tohto prehlásenia, v ktorom boli slová „chudnutie“ a „schudnutie“ omylom nahradené nezmyselnými slovami „očkovanie“, „vakcinácia“," zalamuje rukami nad chybou Bukovský.

Takže by chcel upozorniť občanov SR, aby boli pripravení na POVINNÉ CHUDNUTIE a OBMEDZOVANIE CUKRU, TUKU, ÚDENÍN a MÄSA nariadené SAMOSTATÝM ZÁKONOM, ktorý na základe návrhu Hlavného hygienika prijme NR SR v redukčnom, zrýchlenom a zoštíhlenom konaní.

Budú nezaočkovaní za liečbu platiť? Lengvarský sa snaží zmeniť jediné, čo tomu bráni!
Spoluúčasť pri financovaní liečby našťastie zatiaľ brzdí ústava! Minister zdravotníctva Vladimír Lengvarský však priznal, že za istých okolností je spoluúčasť na liečbe možná. Podarí sa šéfovi rezortu zmeniť legislatíva? Povinná spoluúčasť na... Čítať ďalej
27 | 01 | 2022 | Diana zaťková

Hlavný hygienik už predstavil výhody Povinného chudnutia:

▪ nastane historicky bezprecedentné zlepšenie verejného zdravia

▪ rekordne zníži predčasnú úmrtnosť obyvateľstva o cca 50 %

▪ prakticky okamžite zníži náklady na zdravotnú starostlivosť o cca 60 %

▪ vytvorí najmenej 100 000 nových pracovných miest, pretože MZ SR a úrad hlavného hygienika ide zamestnať asi 100 000 tisíc „verejných inšpektorov optimálnej hmotnosti“, ktorí budú kontrolovať predpísané hmotnostné parametre pri vstupoch do všetkých budov a zariadení, dopravných prostriedkov, parkov, lesov, jazier a verejných toaliet

▪ POVINNÉ CHUDNUTIE bude, samozrejme, DOBROVOĽNÉ

▪ DOBROVOĽNÉ bude, samozrejme, aj PRAVIDELNÉ VÁŽENIE a MERANIE OBVODU PÁSU

▪ ľuďom s PREDPÍSANOU HMOTNOSŤOU bude prinášať VEĽA VÝHOD (ľudia, ktorí NEDODRŽIA predpísaný obvod pásu a BMI nebudú mať prístup na fitness a wellness centier, plavární, športových hál; nebudú môcť navštevovať kultúrne, športové, spoločenské a politické podujatia, vrátane zasadnutie štátnych orgánov; budú môcť nakupovať iba vo fast-food zariadeniach a lekárňach).

Ďalšie nekompetentné a protiprávne rozhodnutie vlády!   
Vláda podľa Ústavného súdu porušila základné právo Ľ. Jahnátka na prístup k verejným funkciám a na inú právnu ochranu. Informovali Hospodárske noviny. Uznesením o odvolaní Ľubomíra Jahnátka z postu predsedu Úradu pre reguláciu sieťových odvetví z... Čítať ďalej
27 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Upozornenie pre neprispôsobivých občanov!

Zákon počíta aj s tým, že niektorí občania odmietnu povinné chudnutie, a preto pre týchto neprispôsobivých občanov, ktorí nebudú mať do 1. júla 2022 zákonom stanovenú hmotnosť a obvod pásu, vláda pripravuje pobyt v štátnych liposukčných zariadeniach.

Tieto budú prevádzkované v nákupných centrách, na staniciach, na národnom futbalovom štadióne v Bratislave a v poľných nemocniciach, kde budú pôsobiť dobre pripravení a zaškolení medici.

Budeme šťastní, veselí a zdraví

Hlavný hygienik, minister zdravotníctva SR, predseda vlády SR, predseda NR SR a prezidentka SR sú presvedčení, že povinné chudnutie nariadené občanom SR na základe samostatného zákona urobí občanov šťastných, veselých a zdravých a že sa Slovensko stane týmto zákonom vzorom aj pre ďalšie krajiny EU a sveta!

"Pre tých, ktorí nerozumejú paralele, sarkazmu a humoru, tento text je parafrázou dnešného vyjadrenia Eduarda Hegera," uzavrel Bukovský svoj vydarený status malou vysvetlivkou.

Farkašovský upozorňuje: Ďalšia manipulácia pravdy a poklonkovanie vláde v RTVS! Pozrite na tú LOŽ!
Takto sa robí účelová mediálna propaganda! Bývalý moderátor večerných správ a politik Karol Farkašovský upozornil vo svojom statuse na sociálnej sieti na nekalé praktiky verejnoprávnej televízie. Takéto aktivity svedčia o nadpráci pre vládnu... Čítať ďalej
27 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.