Ústavná právnička DORAZILA Šeligu!
26 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Bývalý apolitický aktivista a bývalý podpredseda Národnej rady Slovenskej republiky Juraj Šeliga apeluje na Roberta Fica. Podľa neho by mal zrušiť dnešný protest proti dohode s DCA. Vraj kvôli možnému šíreniu covidu. "To radšej zomriem v kŕčoch a v bolesti bez zdravotnej pomoci," uviedla právnička Judita Laššáková.

„Bývalý apolitický aktivista organizujúci protesty Za slušné Slovensko, na ktorých sa objavili transparenty zobrazujúce šibenice pre členov vtedajšej vlády, a bývalý podpredseda NR SR a zároveň člen najsilnejšej (iba žeby nie) politickej strany v parlamente Juraj Šeliga apeluje na Roberta Fica, aby zrušil zajtrajší protest proti dohode s americkou vládou. Vraj kvôli možnému šíreniu ochorenia Covid-19."

Ústavná právnička chcela dnes zostať doma

"Chcela som zostať doma, lebo práce mám vyše hlavy a nestíham sa ani najesť, ale keďže pán Šeliga vyzýva k zrušeniu protestov kvôli verejnému zdraviu, rozhodla som sa nasledovne:

"Vážený pán Šeliga! Vysoko oceňujem váš záujem o zdravie občanov. Naozaj si to vážim. No nemyslite si, že kvôli hrozbe z nakazenia sa týmto ochorením pripustím, aby sa tu udomácnili cudzie vojská." Píše J. Laššáková: "Sedem Rusov v uniforme, čo tu je, má snáď naša armáda, teda naše ozbrojené sily pod kontrolou."

Nie je zbabelá

"Takže! Strach z možného, nikým "negarantovaného" ochorenia mi nezabráni zbabelo zostať doma. To radšej zomriem v kŕčoch a v bolesti bez zdravotnej pomoci, o ktorej aj tak špekulujete aj s kolegami poslancami, že mi ju ako nezaočkovanej proti Covid-19 odopriete, než aby som pripustila, že proti pre Slovensko nevýhodnej dohode nepôjdem protestovať! Vidíme sa na dnešnom proteste," pripomína právnička Laššáková.

Tomáš Taraba venoval poslancovi Krúpovi status: Velikáni sa rodia raz za 100 rokov
Krátky príspevok na sociálnej sieti venoval poslanec NR SR, Tomáš Taraba (NS - Život) predsedovi Výboru NR SR pre obranu a bezpečnosť Jurajovi Krúpovi (OĽaNO). Juraj Krúpa sa poďla Tomáša Taraba mal pred niekoľkými dňami vyjadriť, že: "...Vojna... Čítať ďalej
26 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.