Rado Baťo tvrdí, že Matovič je ako "čo" si v špajzi sadne na poličku a myslí si, že je lekvár 
26 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Povinnosť nosiť respirátor platí od 19. januára nielen v interiéri, ale aj v exteriéri. Na tvári ho treba mať dokonca aj vonku, ak je človek vzdialený od cudzích menej ako dva metre.

Vyplýva to z vyhlášky Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky, ktorý vyhlášku vydal 17. januára. Prečo to neplatí pre Igora Matoviča (OĽaNO) sa okrem Baťa zamýšľajú určite aj iný. Niektorí dokonca aj vedia. A svoj názor vyjadrili pod príspevkom Rada Baťu.

Rado Baťo dnes upozornil, že napriek platnej vyhláške, expremiér, dnes minister financií Igor Matovič, nemal počas tlačovej besedy nasadený respirátor a ani inak prekryté nos a ústa. V interiéroch je povinnosť používať respirátor FFP2.

Baťovi pripadá Matovič, ako "čo" si v špajzi sadne na poličku a myslí si, že je jahodový lekvár. 

Čo si myslia komentujúci?

"Omikron sa o neho ani neobtrie, bojí sa," napísala pani Kamila.

"PlgMgr. Matovič za nás krvácal v prvej línii a s holými rukami porazil Fica, on nemusí dodržiavať opatrenia," myslí si pán Štefan.

"Nestíha sledovat ktore opatrenia aktualne platia, just as anyone else, je to predsa len obyčajný človek," myslí si pán Lukáš.

"Možno rozprával aj v posunkovej reči, teda mal výnimku? Možno mu praskla guma na ochrane a tak šiel na ostro? A možno by mu tak nevynikol sexi šál, ktorý práve dostal od Pavlínky?" Pýta sa pán Dušan.

"To on je vírus," tvrdí pán Ivan.

V prípade autonehody Borisa Kollára padlo obvinenie
"V prípade autonehody Borisa Kollára padlo obvinenie," informuje denník Pravda. A je známe aj to, či došlo k nerešpektovaniu núdzového stavu. K autonehode došlo v októbri 2020 .Na svetelnej križovatke v Podunajských Biskupiciach malo do limuzíny... Čítať ďalej
26 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová