Monika Beňová už nie je len mamičkou, ale dokonca aj babičkou (GALÉRIA)
26 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Krátko po tom, čo sa europoslankyňa Monika Beňová (Smer-SSD) stala sama dvojnásobnou mamičkou, prináleží jej už aj postavenie starej mamy.Týmto (statusom) ju poctil jej syn Martin.

„Tak som vystúpila z lietadla v Bruseli a hneď mám aj prvú vnučku na svete. Larinka sa narodila dnes večer, má 2770g a meria 48 cm. Vitaj na svete, miláčik náš. Sme nesmierne šťastní. Sme veľká rodina s krásnymi deťúrencami a to je najviac na svete. Dnes by mal môj nebohý otec tiež narodeniny, tak verím, že sa aj s maminkou tam hore tešia z pravnučky," ozrejmila Monika Beňová.

„Toto je naša nová posila a láska Larka sa narodila včera večer počas mojho letu do Bruselu maminka Grétka bola úžasná a všetko prebehlo v poriadku Lara má 2770g a 48cm, je papkáčik už od narodenia a my sme všetci šťastní, že naša rodinka má o jednu malú nádhernú vílu viac milujem vás všetkých nadovšetko“ uviedla na sociálnej sieti hrdá mamička a babka súčasne.

Ako prezident Srbska pozametal s Američanmi
"Nie sme idioti! Tu Rockefeller nevládne! Srbský prezident vymietol Američanov" - všíma si portál parlamentnilisty.cz. „Nebude tu vládnuť Rockefeller, ale tí, ktorí vyhrajú voľby.“ Srbský prezident Aleksandar Vučić v rozhovore pre TV Pink uviedol,... Čítať ďalej
25 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD. 

 

instagram.com/monicabenova
Zdroj: FB Monika Beňová
instagram.com/monicabenova
instagram.com/monicabenova