Ministerka kultúry Milanová poriadne "prešvihla" termín (GALÉRIA)
27 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Politici, no hlavne političky častokrát netušia, že neprezentujú len seba ale aj svojich voličov.Na margo tejto témy, sa mierneho prehrešku dopustila ministerka kultúry Natália Milanová. O jej prešľape informuje 1pluska.sk

Nemá čas na kaderníka?

Šéfka rezortu mala totižto problém s viditeľnými šedinami. Pani ministerka, čo tak nabudúce nechať si poradiť, ohľadne účesu, koaličným partnerom na ministerskej stoličke Branislavom Gröhlingom?

Zrejme jej ušiel termín

Šediny boli viditeľné v okolí cestičky vo vlasoch, najmä pri predklone. Či je v norme, takéto zanedbanie vlasov, sa prezradil odborník na komunikáciu, protokol a etiketu Marek Trubač. „My muži si vlasy spravidla nefarbíme, no u žien v istom veku a postavení je pravidelná údržba účesu a farbenie vlasov súčasťou osobnej hygieny a celkového imidžu v spoločnosti. Je však úplne ľudské a prirodzené, že dámam od istého veku vyrastajú šediny a tie si pravidelne prekrývajú farbou na vlasy. Nie je to podľa mňa, žiadne veľké faux pas, no podľa fotografie pani ministerke ušiel termín prefarbenia už o dlhšiu chvíľu...," zdôraznil odborník.

„Ak ste v postavení člena vlády, ktorý je denne na obrazovkách a pred objektívmi fotografov, je potrebné myslieť aj na tento detail a vyhnúť sa čaru nechceného," Doplnil záverom odborník na etiketu Trubač.

Ako prezident Srbska pozametal s Američanmi
"Nie sme idioti! Tu Rockefeller nevládne! Srbský prezident vymietol Američanov" - všíma si portál parlamentnilisty.cz. „Nebude tu vládnuť Rockefeller, ale tí, ktorí vyhrajú voľby.“ Srbský prezident Aleksandar Vučić v rozhovore pre TV Pink uviedol,... Čítať ďalej
25 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD. 

facebook/natáliamilanová
Tuší vôbec táto žena, akému rezortu šéfuje?
Tuší vôbec táto žena, akému rezortu šéfuje?
Na snímke ministerka kultúry SR Natália Milanová (OĽaNO). FOTO TASR - Jaroslav Novák
Minister financií Igor Matovič a ministerka kultúry Natália Milanová / FB: Igor Matovič
Na snímke vpravo ministerka kultúry SR Natália Milanová (OĽANO) počas kontrolného dňa na hrade Krásna Hôrka 25. septembra 2020. FOTO TASR – František Iván
Tuší vôbec táto žena, akému rezortu šéfuje?