Kto bude pred Prezidentským palácom?
26 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

Príďte sa ozvať, nech nerinčia zbraňami!

Už o hodinu sa pred prezidentským palácom chystá zhromaždenie. Verme, že to bude veľké.

Už naši predkovia vedeli, že o slobodu treba bojovať. Dnes od 17tej hodiny sa odohrá "boj". Nebude sa strieľať nábojmi, ale slovami, nebudú padať bomby, ale argumenty. Na protest proti zmluve s USA sa chystajú lídri strany Smer-SD, SNS, Socialisti.sk.
"Bojovníci"

Pred Prezidentským palácom budú "bojovať" Robert Fico (SMER-SD), Matúš Šutaj- Eštok (Hlas-SD), Andrej Danko (SNS), Artur Bekmatov (Socialisti.sk)

Argument pre vašu účasť možno bude, že apolitický Juraj Šeliga vyzval organizátorov, aby sa vzdali konania tohto protestu. Prečo? Lebo covid a omikron. Toto sú metódy, ktoré majú evidentne strach prebiť ďalším strachom. Dovolíme im, aby si robili, čo chcú len preto, aby mohli pozvať americkú armádu?

Mikulec je pripravený, ale Fico je podľa neho chrapúň
Strana SMER - SD ohlásila začiatok dnešného protestu o 17:00 hod. pred prezidentským palácom. Už niekoľko dní koaliční poslanci vyzývajú Fica k tomu, aby protest odvolal. Po Jurajovi Šeligovi (Za ľudí), Jurajovi Krúpovi (OĽaNO), ale aj iných, sa... Čítať ďalej
26 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD