Mikulec je pripravený, ale Fico je podľa neho chrapúň
26 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Strana SMER - SD ohlásila začiatok dnešného protestu o 17:00 hod. pred prezidentským palácom. Už niekoľko dní koaliční poslanci vyzývajú Fica k tomu, aby protest odvolal. Po Jurajovi Šeligovi (Za ľudí), Jurajovi Krúpovi (OĽaNO), ale aj iných, sa nakoniec ozval aj minister vnútra Roman Mikulec (OĽaNO).

Čo zdôraznil minister vnútra pre začiatkom dnešného protestu?

Roman Mikulec informoval o tom, že polícia je na protest pripravená a nastavené sú aj bezpečnostné opatrenia. Okrem toho, že apeloval na zdravý rozum ľudí, vyslovil aj názor na Roberta Fica.

„Je to len ďalší dôkaz toho, že Robert Fico absolútne neberie ohľad na ľudí, nejde mu o zdravie občanov, ale iba o jeho vlastné záujmy, ktoré sa snaží dosahovať takýmto chrapúnskym spôsobom. Apelujem preto na zdravý rozum ľudí, aby sa na proteste nezúčastnili, keďže tu máme variant koronavírusu, ktorý sa šíri extrémne rýchlo,“ zdôraznil Mikulec podľa Webnoviny.sk.

Odpoveď všetkým tým Naďom, Korčokom a Čaputovým príde dnes
"Minister americkej obrany Naď sa po zasadnutí Bezpečnostnej rady otvorene vyhrážal Slovákom, ktorí tu nechcú mať americké vojská, že konajú proti národným záujmom Slovenskej republiky," tvrdí poslanec NR SR Ľuboš Blaha (SMER - SD). Dnes je... Čítať ďalej
26 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Pomáhame si navzájom  

Vážení čitatelia, ďakujeme Vám za prečítanie článku.

Ak máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú.

Do našej ponuky sme zaradili aj rubriku Regióny, pomocou ktorej chceme byť k vám ešte informačne bližšie. Články z tejto rubriky si môžete prečítať kliknutím na Regióny v hlavičke našej webovej stránky www.hlavnydennik.sk, alebo zrolovaním stránky dolu až nad baner blog.

Ďakujeme za vaše návštevy - Redakcia HD.