Tak preto tie ružové okuliare! Prezidentka Čaputová je zaláskovaná ako tínedžerka (FOTOGALÉRIA)
24 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Romantika ako z telenovely! Prezidentka Zuzana Čaputová a Juraj Rizman sa pochválili fotografiou, ktorá by sa hodila na prebal akejkoľvek knihy z červenej knižnice. My všetci jej tú slepotu spôsobenú láskou môžeme len závidieť!

Láska, bože láska

Tak preto naša hlava štátu vidí všetko cez ružové okuliare! Ako sa hovorí, láska je slepá, tak sa nie je čo čudovať, že Zuzana Čaputová nevidí ani hrozbu číhajúcu z dohody s USA.

Slovenská prezidentka Zuzana Čaputová  o svojom súkromí veľmi nerozpráva, ani ho však na druhej strane nijako netají. Ako píše 1pluska.sk, na sociálnych sieťach však nemá problém hovoriť o osobných veciach či témach. 

Téma často kladených otázok je jej vzťah k Jurajovi Rizmanovi. Pred dvoma rokmi priznala novinárom „farbu“ a na ich otázku odpovedala :„Áno, sme naozaj spolu. Sme šťastní a sme si navzájom oporou,“ doplnila prezidentka.

Aspoň jedna spriaznená duša

Pár nestratil na romantike ani po dvoch rokoch.  Nedávno zamilovaný pár pridal niekoľko fotiek z prostredia Malých Karpát. „Dnes nádherná prechádzka na Devínskej Kobyle - medzi Sandbergom a Devínom. Krásne počasie a ešte krajšie výhľady," uviedol Rizman. 

archív Juraja Rizmana
instagram/@zuzana_caputova
instagram.com/juraj_rizman_sk/
P1D
facebook/zcaputova

Pohľad za všetky prachy z bratislavského paneláku! Neuveríte, kto si to mašíroval okolo bytoviek (VIDEO)
Pohľad ako z divočiny! Čoraz častejšie sa obyvateľom bratislavskej mestskej časti Karlova Ves darí stretnúť a vidieť svojich nových susedov. Po sídlisku sa však zatiaľ, našťastie, prechádzajú v čase, keď ľudia spia. Pohľad, ktorý sa pomaly stáva... Čítať ďalej
24 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.