Pohľad za všetky prachy z bratislavského paneláku! Neuveríte, kto si to mašíroval okolo bytoviek (VIDEO)
24 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Pohľad ako z divočiny! Čoraz častejšie sa obyvateľom bratislavskej mestskej časti Karlova Ves darí stretnúť a vidieť svojich nových susedov. Po sídlisku sa však zatiaľ, našťastie, prechádzajú v čase, keď ľudia spia.

Pohľad, ktorý sa pomaly stáva bežným sa naskytol divákovi televízie Markíza Mirovi. Ten natočil zábery pobehujúcich diviakov, ktoré sa vybrali na preskúmanie bratislavského „terénu“ o pol piatej ráno.

Stádo ôsmich diviakov prechádzalo popri bytovkách v Karlovej Vsi, iba pár metrov od hlavnej cesty. V tom čase našťastie nebol v okolí žiaden človek. Stopy po netradičných hosťoch si tak miestni všimli až za svetla.

Chmelár: Intergalaktický odborník Krúpa klame rovnako ako prezidentka!
Kŕmia nás bezočivými klamstvami! Politológ, historik a publicista Eduard Chmelár reagoval na svojom statuse na sociálnej sieti na informácie, ktoré odzneli počas víkendových diskusií medzi opozičnými a koaličnými politikmi. Ako sám napísal, bude to... Čítať ďalej
24 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.