Gröhling obvinil opozíciu, Kamenický ho uzemnil
23 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Exminister financií za Smer - SD a poslanec NRSR Ladislav Kamenický sa vyjadril v dnešnej relácii Na telo, v ktorej okrem opozičného politika Richarda Rašiho (Hlas - SD) vystupoval minister školstva s podozrivo získaným vzdelaním Branislav Gröhling. Kamenický na svojom profile podrobil vyjadrenia ministra ostrej kritike. Svoj príspevok uviedol pod titulkom: Kto tu šíri hoaxy a rozdeľuje Slovensko? Vy, pán Gröhling!

Gröhling dnes obvinil opozíciu, že šíri hoaxy v súvislosti so zmluvou s USA. Odkázal ľuďom, nech si zmluvu prečítajú. A vraj ak tomu ešte niekto nerozumie, má sa obrátiť na „ministrov pravdy“ Naďa a Korčoka. Pritom sa nevedel súvislo vyjadriť, načo potrebuje takáto jasná zmluva interpretačnú (vysvetľujúcu, vykladaciu) doložku.

Nedeľný Blaha o Remišovej a Krúpovi
Je nedeľa popoludní, odzneli politické relácie, a teda nesmie chýbať tradičná, i keď ostrá analýza ich obsahu poslancom NRSR za Smer - SD Ľubošom Blahom. Ponúkol ju na svojom masovo sledovanom profile na FB. „Neviem, či existujú v slovenskej... Čítať ďalej
23 | 01 | 2022 | Ján Papuga

„Zmluvu s USA som si prečítal a odporúčam to komukoľvek z vás, koho to zaujíma. Už na prvý pohľad pochopíte, (...) že zmluva s USA je pre Slovensko nevýhodná, jednostranná a absolútne nepotrebná,“ píše Kamenický.   

V bežnom živote by takúto zmluvu nikto nepodpísal

Kamenský poukazuje na to, že má skúsenosti ako obchodník s mnohými zmluvami. Tvrdí, že takúto nevýhodnú jednostrannú zmluvu by v súkromnej firme nikto nepodpísal. Nehovoriac o tom, že právne pripomienky generálneho prokurátora či iných expertov sa nebrali do úvahy. Pravdu si rezervovala iba vláda.  

„Je hanebné, že na Slovensku takúto zmluvu schváli vláda, nechá si ju posvätiť parlamentom a prezidentkou, ktorá zrazu nevie nájsť adresu Ústavného súdu, aby sa k zmluve vyjadril! Zrazu je najdôležitejšie len to, aby sa táto zmluva s USA čo najskôr podpísala,“ píše Kamenický.

"Odborník" Krúpa tvrdí, že americký New York Times píše hlúposti
Poslanec hnutia OĽANO a predseda Výboru Národnej rady Slovenskej republiky pre obranu a bezpečnosť Juraj Krúpa reagoval na dnešnú otázku moderátora v diskusnej relácii O 5 minút 12 k dohode s USA. O tej písal aj známy magazín The New York (NYT)... Čítať ďalej
23 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Minister školstva klamal. Znova

Gröhling obvinil opozíciu, že rozdeľuje spoločnosť aj po druhý raz. Kamenický neverí, že to počul. Podľa neho niet väčšieho vinníka rozdeľovania spoločnosti, ako je táto vláda. Rozdeľuje občanov na slušných a neslušných, zodpovedných a dezolátov, dobrých a zlých, zaočkovaných a nezaočkovaných, na tých, čo jasajú nad podpisom zmluvy s USA a tých, čo vraj „nechápu záujmy Slovenska v prospech bezpečnosti obyvateľov Slovenska“.

„Takže p. Gröhling, nešírte tu klamstvá, demagógiu a hoaxy. Lebo hoaxy šírite vy a ľudí rozdeľuje vaša vláda! Bumerang sa totiž vždy vráti tomu, kto ho hodil!“ píše na záver Kamenický.

E. Chmelár: Namiesto odborných argumentov, útoky, klamstvá, propaganda
Politológ a historik Eduard Chmelár, známy odporca obrannej dohody medzi Slovenskom a USA, žiada ospravedlnenie za vykonštruované obvinenia, ktoré sa o ňom publikujú na podivných stránkach. Žiada, aby tieto statusy stiahli a verejne sa... Čítať ďalej
23 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.