Princ z rozprávky Tri oriešky pre Popolušku „namočený“ v sexuálnych škandáloch
22 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Herec Pavel Trávniček má nie príliš vydarené obdobie. Skôr naopak.

Potom čo si zavaril na poriadne problémy prežíva obdobie ťažké. Prednedávnom sa jeho život doslova rozsypal ako domček z karát. To všetko sa udialo po prevalení sexuálnych škandálov o ktorých informuje cas.sk. 

Po prvom sexuálnom obťažovaní sa prihlásila ďalšia

Ako prvé vyšlo na povrch jeho obvinenie o sexuálnom obťažovaní, ktoré bolo šokom nielen pre českú, ale aj slovenskú verejnosť. Herec to popiera, ale situácia sa nezlepšuje. Práve naopak.

Po prvom obvinení sa prihlásila ďalšia žena, ktorá začala hovoriť o údajnom zneužívaní zo strany herca. To však ani zďaleka nie je všetko. Ďalšie obvinenia pribúdajú. S jeho obeťami sa roztrhlo vrece.

Pribudla aj tretia obeť 

Ozvala sa aj tretia obeť sexuálneho zneužívania, ku ktorému malo dôjsť pred dvadsiatimi rokmi. 

„Čo to tu máme za prsíčka?“ Touto vetou mal osloviť Trávniček mladú Petru. Tak, ako to bolo u druhej ženy aj v tomto prípade sa mali nemiestne poznámky odohrávať v útrobách Barrandovského štúdia a to po natáčaní speváckej šou Do-re-mi. 

Tretia žena mala byť Trávničkom nalákaná pod zámienkou, že jej niečo ukáže. Pätnásťročnému dievčaťu by nenapadlo ani v tých najhorších myšlienkach, čo ju čaká.

Europol varuje pred atentátom na prezidenta jedného európskeho štátu
Srbský minister vnútra Aleksandar Vulin oznámil, že existuje organizovaná zločinecká skupina vedená Radojem Zvicerom, ktorá má v úmysle zavraždiť srbského prezidenta Aleksandara Vučiča. Nikdy si nemôžete byť istí s kým si podávate ruku, možno... Čítať ďalej
22 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

„Čo tu máme za prsíčka“

„Zatiahol ma do svojej šatne, zavrel dvere. Bola tam tma, neviem, či zhasol, alebo nerozsvietil, keď sme prišli. A začal ma obchytkávať,“ odtajnila pre extra.cz tretia hercova obeť. „Čo to tu máme za prsíčka?“

Túto vetu použil už druhýkrát v súvislosti s predchádzajúcim obťažovaním. V tej chvíli niekto zaklopal a vošla kostymérka,“ povedala Petra, ktorej sa podarilo ujsť z miestnosti. Známy herec má tak toho vyše hlavy. Ako bude prebiehať ďalší vývoj, ukáže budúcnosť.

Manželka Monika s hercom
Manželka Monika s hercom
instagram.com/monikafialkova
Pavel Trávniček s rodinou
Pavel Trávniček s rodinou
instagram.com/monikafialkova
Herec všetky obvinenia popiera
Herec všetky obvinenia popiera
Herminapress
Pavel Trávniček v hereckej úlohe Princa
Pavel Trávniček v hereckej úlohe Princa
rtvs
Manželka Monika s hercom
Pavel Trávniček s rodinou
Herec všetky obvinenia popiera
Pavel Trávniček v hereckej úlohe Princa

Spojené štáty a NATO uskutočnia veľké vojenské cvičenie
Spojené štáty a Severoatlantická aliancia (NATO) uskutočnia od pondelka do 4. februára veľké vojenské cvičenie v Stredozemnom mori s kódovým označením Neptune Strike 22. Informoval o tom v piatok hovorca amerického ministerstva obrany John Kirby,... Čítať ďalej
22 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová/TASR

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.