Europol varuje pred atentátom na prezidenta jedného európskeho štátu
22 | 01 | 2022 I Ivan Brožík

Srbský minister vnútra Aleksandar Vulin oznámil, že existuje organizovaná zločinecká skupina vedená Radojem Zvicerom, ktorá má v úmysle zavraždiť srbského prezidenta Aleksandara Vučiča.

Nikdy si nemôžete byť istí s kým si podávate ruku, možno práve s vrahom.

„Po tom, čo sme dňa 14. januára prostredníctvom Europolu dostali informácie od polície členského štátu EÚ prostredníctvom oficiálnych foriem komunikácie medzi políciou, bolo Ministerstvo vnútra Republiky Srbsko oficiálne informované o existencii organizovanej zločineckej skupiny zloženej z občanov rôznych krajín, ktorej cieľom je zavraždiť prezidenta Republiky Srbsko Aleksandara Vučića,“   povedal minister Vulin. Informuje web prvnizpravy.cz.

Kto z koho, kto bude rýchlejší?

Po overení informácií na niekoľkých expertných úrovniach podľa ministra príslušníci Ministerstva vnútra a Bezpečnostnej informačnej agentúry spoločne s Europolom a partnerskou službou, od ktorej boli informácie získané, sa začali akcie na zistenie totožnosti všetkých členov zločineckej organizácie, ktorej cieľom je zavraždiť prezidenta Vučiča.

V pozadí drogový klan

„Na čele tejto zločineckej organizácie stojí čiernohorský občan Radoje Zvicer, na ktorého Srbsko už vydalo zatykač. Ďaej organizátor a jeden z vodcov klanu Kavac, zodpovedný za pašovanie a nelegálny predaj drog, ale aj organizovanie a objednanie niekoľkých vrážd, spáchaných v Srbsku, Čiernej Hore av  ďalších krajinách, “ povedal podľa webu prvnizpravy.cz minister Vulin.

Bezpečnostné zložky sú v plnej pohotovosti

„Príslušníci Ministerstva vnútra a Bezpečnostnej informačnej agentúry Srbska budú priebežne informovať prokuratúru pre organizovaný zločin o všetkých informáciách, ktoré získajú. Urobia všetko pre zlepšenie nášho ústavného poriadku, ale aj zachovanie bezpečnosti a život prezidenta Aleksandara Vučiča. Nech žije Srbsko,“  povedal minister Vulin.

"Neskôr TV Pink oznámila, že podľa ich informácií mal byť atentát spáchaný vo februári." Dodávajú prvnizpravy.cz.

https://www.hlavnydennik.sk/2022/01/21/uz-aj-cina-varuje-nato-video

__________________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.