Miliardár sa zabával na nemeckej diaľnici! Pozrite si VIDEO brutálnej rýchlosti 414 km/h!
20 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

Ako uvádza www.cas.sk nemecké ministerstvo dopravy nahneval počin českého miliardára Radima Passera, ktorý na svojom výkonnom športovom aute išiel rýchlosťou 414km za hodinu.

Na videu, ktoré bolo zverejnené tento mesiac ide Passer svojim autom značky Bugatti Chiron do extrémnych rýchlostí a to na úseku nemeckej dialnice A2 medzi Berlínom a Hannoverom.

Päťdesiatosemročný miliardár uviedol, že dané video bolo natočené na 10 kilometrovom úseku, kde boli tri jazdné pruhy. „Bezpečnosť bola prioritou, takže okolnosti museli byť bezpečné,“  dodal podľa portálu cas.sk Passer.

Cas.sk píše,že väčšina ciest nemeckej diaľničnej siete nedisponuje žiadnymi rýchlostnými obmedzeniami. Avšak tamojšie ministerstvo dopravy vyhlásilo, že „odmieta akékoľvek správanie v cestnej premávke, ktoré vedie alebo môže viesť k ohrozeniu jej účastníkov“. Ministerstvo dodalo, že zákon ukladá, aby vodiči „jazdili iba tak rýchlo, aby bolo vozidlo neustále pod kontrolou“.

Passer je podľa magazínu Forbes 33. najbohatším čechom s hodnotou majetku 6,6 miliardy korún (271 miliónov eur), naznačil, že pri tomto kúsku sa nespoliehal iba na svoje vodičské schopnosti. „Ďakujeme Bohu za bezpečnosť a dobré okolnosti, pretože sme dokázali dosiahnuť rýchlosť 414 km/h!“ uviedol Passer.

„Nemeckí Zelení, ktorí sú súčasťou novej vládnej koalície, vyzvali na obmedzenie rýchlosti na nemeckých diaľniciach a to na 130 kilometrov za hodinu“. Informoval záverom cas.sk

JUDr. M. Géci (Život- NS): Toto je ukážka TOTÁLNEHO privitivizmu! (FOTO)
Dnešný status a najmä priložený obrázok, JUDr. Mareka Géciho zo strany Život- NS, hovorí za všetko. Spôsob, akým vláda rozhoduje, kam, kedy a za akých podmienok môže občan vstúpiť do prevádzky, je ukážkou mentálnej slabosti kompetentných. Zároveň... Čítať ďalej
20 | 01 | 2022 | Ivan Mihale

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.