JUDr. M. Géci (Život- NS): Toto je ukážka TOTÁLNEHO privitivizmu! (FOTO)
20 | 01 | 2022 I Ivan Mihale

Dnešný status a najmä priložený obrázok, JUDr. Mareka Géciho zo strany Život- NS, hovorí za všetko. Spôsob, akým vláda rozhoduje, kam, kedy a za akých podmienok môže občan vstúpiť do prevádzky,  je ukážkou mentálnej slabosti kompetentných.  Zároveň sa pýta: To aký ,,odborník" môže vyprodukovať niečo podobné? Jednoduchý prehľad v tabuľke.

"Priatelia, toto je skutočný bordel a mentálna slabosť kompetentných...", píše v úvode právnik.

@reprofoto FB M. Géci | Prehľad "statusu" občanov a umožnenie vstupu do prevádzok

Manuál k vstupom

"Prepáčte mi za tvrdšie prirovnania, ale ja som tiež iba človek, ale ako inak nazvať tento manuál a to, že napr. zdraví, mladí, ľudia nemôžu bez obmedzení napr. športovať ani vonku?

To aký ,,odborník" môže vyprodukovať niečo podobné?"

Topánky áno, hračky nie?

V závere sa zameriava ne nelogickosť opatrení, ktoré sú nastavené. "Ďalej bombónik, že v nákupnom centre môžete ísť bez obmedzenia kúpiť si oblečenie, topánky, ale napr. vedľa do hračkárstva, alebo elektra už nie, tam nás zožerie Omikr..., ach, ach..., rovnako to isté pri gastre, nemôžete si ísť nezaočkovaní na obed, aj keď terasa bude na tej istej chodbe kadiaľ môžete v NC prechádzať...

Ďalej tu máme kostoly, múzeá, galérie, totálne obmedzenia..."

Jednoduchá výzva na záver

"Totalitná a nekompetentná vláda, ODSTÚPTE"

O servilných oportunistoch
Niekedy stačí napísať málo. Krátkym statusom na sociálnej sieti však Tomáš Taraba napísal všetko. Téma je Richard Sulík a jeho neochvejné "postoje". Oportunista, ktorý súc proti všetkému, to všetko aj schváli "Sulík je proti sankciám proti... Čítať ďalej
20 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

___________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.