Pozor, sú tu výstrahy od SHMÚ
19 | 01 | 2022 I TA SR/Ivan Brožík

SHMÚ vydal viacero výstrah, sever varuje pred závejmi, západ pred poľadovicou. Informuje TA SR.

Slovenský hydrometeorologický ústav vydal na štvrtok (20. 1.) viacero výstrah.

 Pre možnú tvorbu snehových jazykov a závejov vydal SHMÚ výstrahu, ktorá platí zajtra celý deň od 7.00 h. V horských oblastiach platí vo štvrtok tiež výstraha pred vetrom. Na horách môže miestami dosiahnuť priemernú rýchlosť okolo 70 kilometrov za hodinu, v nárazoch 110 až 120 kilometrov za hodinu.

Pozor na pády!

Poľadovica sa môže vyskytnúť najmä na západe krajiny v ranných hodinách. Výstraha pred vetrom platí v západných regiónoch Slovenska vo štvrtok popoludní. V okrese Poprad v Prešovskom kraji varujú meteorológovia pred vetrom už od rána.

Eduard Chmelár má toho DOSŤ! Americké jadrové zbrane môžu skončiť v Európe
"Zdieľajte toto vyhlásenie autority generálneho tajomníka NATO Jensa Stoltenberga. Nasledujúce slová povedal na konferencii Nemeckej atlantickej asociácie Nato Talk 19. novembra 2021," vyzýva na sociálnej sieti politológ Eduard Chmelár. Chmelár... Čítať ďalej
19 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

________________________

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.