MUDr. Juraj Mesik cituje "Jediná cesta z totalitarizmu je TOTÁLNY odpor!"
18 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

MUDr. Juraj Mesik odporúča na sociálnej sieti každému slobodnému občanovi Slovenska a Česka prečítať si krátky, stručný a jasný príhovor Roberta F. Kennedyho ml., ktorý prostredníctvom neho prehovoril k Rakúšanom bojujúcim za slobodu seba a Európy.

Príhovor má názov: "Jediná cesta z totalitarizmu je totálny odpor!"

Mesik v úvode príspevku ozrejmuje čitateľa o tom, kto je autorom textu. "Autor je právnik, synovec zavraždeného prezidenta JFK a syn rovnomenného senátora a zavraždeného prezidentského kandidáta Roberta F. Kennedyho," vysvetľuje Dr. Mesik.

Preklad v slovenskom jazyku zverejnil v plnom znení.

Dobrý deň všetkým!

Som Robert F. Kennedy ml. z Fondu na ochranu zdravia detí a pozdravujem všetkých bratov a sestry v hnutí odporu v Rakúsku!

Celý svet dnes pozerá na Rakúsko!

Organizovanosť vášho odporu a jeho intenzita nemajú páru skoro nikde na svete! Ste pre nás vzorom správania, príkladom a inšpiráciou!

Chcem aby ste si zapamätali tri veci.

Peter Pellegrini tvrdo proti Korčokovej a Naďovej dohode s USA. Pozrite, ako vycvičil redaktora RTVS
V rámci tlačovej besedy predstaviteľov strany Hlas - SD odzneli aj novinárske otázky. Jednou z nich bola aj otázka, ktorú položil redaktor RTVS a pýtal sa Petra Pellegriniho (Hlas - SD) na obrannú zmluvu s USA. Redaktor sa odvolal na tvrdenie... Čítať ďalej
18 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Prvá

Každé právo, ktoré vám vláda zobrala v tomto štátnom prevrate, v tomto globálnom zvrhnutí ústavných demokracií a liberálnych demokracií po celom svete – žiadne z týchto práv, ktoré nám zobrali nám nikdy nevrátia bez toho, aby sme ich konfrontovali a žiadali ich!

Druhá

Každé právo, ktoré nám v ich chtíči po centralizovanej totálnej kontrole zobrali, budú zneužívať v maximálnej možnej miere ako sa bude dať!

Tretia

Nikto v dejinách ľudstva sa nikdy nedokázal oslobodiť z totalitarizmu tým, že sa prispôsobil! Je to ilúzia, ktorej chceme všetci veriť. Že sa môžeme vrátiť k normálnemu životu, len ak sa podrobíme ďalšej požiadavke, ďalšiemu nariadeniu.

Alojz Hlina: Kyseľ učil chovať kravy v Gruzínsku za dotáciu 50 tisíc! A to nie je všetko!
...To, že som paranoidný, ešte neznamená, že po mne nejdú …" Výrokom z nemenovanej knihy začína Alojz Hlina príspevok, v úvode ktorého kladie otázky a v závere konštatuje, prečo je dnes už bývalý štátny tajomník ministerstva pôdohospodárstva Kyseľ... Čítať ďalej
18 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Jediná cesta z totalitarizmu je totálny odpor!

Je to presne naopak! Vždy keď sa prispôsobíte, vyšlete totalitnému stroju signál, z ktorého vidia ako ďaleko ešte môžu zájsť nabudúce, ako môžu ešte viac pritvrdiť svoje požiadavky!

Jediná cesta z totalitarizmu je totálny odpor!

To je dôvod, prečo máme všetci povinnosť klásť odpor! Odpor a ešte viac odporu!

Rakúsko nám ukázalo ako to robiť! Tak, že stovky tisíc občanov vyjdú do ulíc a pripomenú svojim politikom: Nepracujete pre Billa Gatesa! Nepracujete pre Pfizer alebo Johnson & Johnson! Vy páni nepracujete ani pre Marka Zuckerberga! A nepracujete ani pre armádu, ani pre tajné služby, ani pre iné štruktúry, ktoré sa snažia zmocniť kontroly nad našimi životmi a zvrhnúť naše ústavné a ľudské práva! Vy ste v našich službách! A my vás žiadame, aby ste znovu začali konať ako verejní služobníci! Žiadame, aby ste namiesto zvyšovania osobnej moci a politického vplyvu totalitných štruktúr znovu začali usilovať o politiky, ktoré slúžia verejnému zdraviu a demokracii.

Veľa zdaru vám všetkým v Rakúsku!

Stojíme po vašom boku a uvidíme sa na barikádach!

Peter Pellegrini: Ak exprezident Kiska, podľa prokuratúry, spáchal nejaké skutky, tak nech sa zodpovedá!
Bývalý slovenský prezident a zakladateľ politickej strany Za ľudí Andrej Kiska sa by už možno o niekoľko týždňov mohol postaviť pred súd ako obvinený. Vyšetrovateľ ukončil prípad v daňovej kauze jeho firmy KTAG. A navrhol podanie obžaloby. Čo na... Čítať ďalej
18 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.