Alojz Hlina: Kyseľ učil chovať kravy v Gruzínsku za dotáciu 50 tisíc! A to nie je všetko!
18 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

...To, že som paranoidný, ešte neznamená, že po mne nejdú …" Výrokom z nemenovanej knihy začína Alojz Hlina príspevok, v úvode ktorého kladie otázky a v závere konštatuje, prečo je dnes už bývalý štátny tajomník ministerstva pôdohospodárstva Kyseľ (OĽaNO), génius.

Hlina tvrdí, že v minulosti za dotáciu 50 tisíc eur učil chovať kravy v Gruzínsku! A zverejňuje aj iné súvislosti.

"Niekedy sa čudujeme ako ľahko na Slovensku ľudia podliehajú hoaxom, dezinformáciám, hlúpostiam. Avšak v krajine, v ktorej až tak nevadí, že predseda parlamentu, či čerstvo bývalý premiér sú podvodníci s diplomovkou by sme sa tomu nemuseli až tak čudovať.
Viete, prečo to až tak nevadí?" Pýta sa Alojz Hlina a kladie aj rôzne iné otázky.

"Ak by sme boli na diplomovky moc prísni, tak by tu nemal kto vládnuť. Však si povedzme pravdu: z desiatich VŠ študentov majú obdobný problém koľkí? Piati z desiatich, či ešte horšie? Či lepšie?" Pýta sa Hlina. 

Alojz Hlina tvrdí, že treba urýchlene urobiť poriadky na ministerstve pôdohospodárstva, lebo práve tam "zasadili" na rekordnú úrodu konšpirácií, ktorých sekundárnym dôsledkom bude zlyhávanie systémov. "A to bude bolieť nás všetkých, nielen zlodejov diplomoviek," vysvetľuje.

Daniel Lipšic v Štrasburgu TOTÁLNE pohorel!
Špeciálny prokurátor Daniel Lipšic a jeho právny zástupca Peter Kubina doslova pohoreli na Európskom súde pre ľudské práva. Ich sťažnosť sa týkala sporu sudkyne, ktorú Daniel Lipšic v minulosti označil pred médiami za skorumpovanú a dokonca... Čítať ďalej
18 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Kyseľ učil chovať kravy v Gruzínsku a získal dotácie aj na vedeckú úlohu

Odkazuje aj na článok redaktora Magdoška, ktorý vyšiel v Týždeň a zverenuje z neho nasledovný "výťah". 

"Štátny tajomník Kyseľ nie je len tak hocikto. Zisťujem, že má geniálne schopnosti. Len si to predstavte, z ministerstva zahraničných vecí za ministrovania ministra Lajčáka dokázal získať dotáciu cca 50 000 Eur a teraz počúvajte dobre na čo: aby učil v Gruzínsku chovať kravy," informuje Alojz Hlina.

"V živote by ma nenapadlo, že sa dá požiadať naše ZAMINI, aby mi dali dotáciu na to, aby som učil chovať kravy v Gruzínsku. Tajomník, hádam už bývalý, Kyseľ je aj taký slovenský Nicola Tesla skrížený s Mendelom. Predstavte si, dokázal získať dotáciu na vedeckú úlohu ako si poradiť s klieštikom, ktorý napáda včely. Mal to skúmať na 5-tich svojich včelstvách a dostal na to dotáciu cca 70 000 Eur," prináša Hlina ďalšiu informáciu o Kyseľovi.

https://www.hlavnydennik.sk/2022/01/17/velky-presun-ruskej-armady-na-zapad-video

No nie je to génius? Pýta sa Alojz Hlina

"Táto vláda mu na jeho šesť svíň dala dotáciu 27 000 Eur a ešte z neho urobila štátneho tajomníka. "Zlé jazyky" hovoria, že predchádzajúce dve dotácie dostal za to, že rozbil farmárske protesty, ktoré sa na Slovensku v roku 2018 konali," prináša Hlina ďalšie zistenie.

Na mieste je však podľa neho otázka, ako takéhoto človeka mohlo sväté - prvolavicové hnutie OĽANO, NOVA, KÚ, Zmena Zdola nominovať za štátneho tajomníka? "Komu a v zmysle akej dohody sa odovzdalo Ministerstvo pôdohospodárstva?  Ako mohli tí istí na post ministra nominovať Samuela Vlčana?" Pýta sa Hlina ďalej.

A dodáva, že nikto na Slovensku by sa nemal čudovať tomu, že naši ľudia tak radi a tak často konšpirujú, keď "tí hore" im svojimi činmi zadávajú toľko príležitostí.

Človeku, porobníckej duši, nevadí zrejme už ani núdzový stav

V inom príspevku ale poukazuje Hlina aj na to, že človeku, porobníckej duši, ktorého prirovnáva k Jozefovi Makovi to až tak nevadí. A nevadí mu podľa Hlinu zrejme už ani núdzový stav, počas ktorého je možné obmedziť základné ľudské práva a slobody.

Vysvetľuje, prečo si to myslí: "Jozek Mak sa nebúril, keď rozkrádali jeho štát. Jozef Mak sa nečudoval, že o demokracii tu rozpráva človek, ktorého strana má štyroch členov. Jozef Mak si nevšimol, že vláda nezrušila “núdzový stav,, ani vtedy, keď už núdzový stav nedáva žiadny zmysel. Jozef Mak to znesie. Jozef Mak to chápe. Jozef Mak sa nesťažuje, nebúri sa, nehnevá sa. Jozef Mak je Jozef Mak, človek milión," píše Hlina príspevok, kde bežného človeka stavia do úlohy Jozefa Maka. 

Odborníci varujú: Fico sa TÝMTO krokom rúti do záhuby!
Potopí Fico Smer či naopak získa ďalšiu podporu? Líder opozície totiž láka do politiky dvoch kontroverzných kandidátov. Jeho stranícki kolegovia vraj nič netušia. Čoraz častejšie sa spomína možný vstup do politiky obvineného policajného... Čítať ďalej
18 | 01 | 2022 | Diana Zaťková