Peter Pellegrini: Ak exprezident Kiska, podľa prokuratúry, spáchal nejaké skutky, tak nech sa zodpovedá!
18 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Bývalý slovenský prezident a zakladateľ politickej strany Za ľudí Andrej Kiska sa by už možno o niekoľko týždňov mohol postaviť pred súd ako obvinený. Vyšetrovateľ ukončil prípad v daňovej kauze jeho firmy KTAG. A navrhol podanie obžaloby.

Čo na to expremiér Peter Pellegrini, predseda strany Hlas - SD?

"Ak pán exprezident spáchal nejaké skutky, ktoré u vyšetrovateľa spolu s prokurátorom dospeli až do štádia, žeby mal byť obžalovaný, tak nech sa páči," uviedol Peter Pellegrini.

"Však tu dnes je obžalovaný kade, kto. Tak nevidím dôvod, prečo by nás malo znepokojiť, že je obžalovaný aj exprezident Andrej Kiska. Keď je polícia pod vedením tejto vlády a sa rozhodla, že ide vyšetrovať a obžalovať aj pána exprezidenta Kisku, tak dúfam, že nikto nebude z tohto miesta podozrievať zase opozíciu, že sme to zosnovali my. Nech sa páči, veď ak urobil niečo zlé, nech sa zodpovedá na súde," dodal Peter Pellegrini.

Andrej Kiska nezadržateľne smeruje na lavicu obžalovaných
Bývalý slovenský prezident a zakladateľ politickej strany Za ľudí Andrej Kiska sa už možno o niekoľko týždňov postaví pred súd ako obvinený v daňovej kauze svojej firmy KTAG. Jeho kauza sa dostáva do finále. Polícia ukončila vyšetrovanie firmy... Čítať ďalej
17 | 01 | 2022 | Ján Papuga

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.