Blaha: Ľudia majú k vláde dešpekt, vracajú sa do normálu
17 | 01 | 2022 I Ján Papuga

Podpredseda Smeru - SD Ľuboš Blaha opísal na svojom facebookovom profile svoj zážitok z Vysokých Tatier, kde bol na krátkej dovolenke. Potvrdil vôľu Slovákov žiť normálny životom a dešpekt voči vláde, čo šikanuje národ.

Podľa skúseností Blahu v Tatrách nikto nestresuje so žiadnymi nezmyselnými opatreniami, nikto nerieši žiadne OP. Pobehal celé Tatry a s rúškom sa za celý pobyt nestretol. „Úplne  som zabudol, že existuje také hlúpe slovo ako respirátor. Úplná sloboda. Ľudia žili a bavili sa - asi ako Jarčuška na parkete,“ píše Blaha.

Porovnal odlišný prístup s Bratislavou. Tam vás nepustia do reštaurácie, kým vás kompletne „neprelustrujú“. Podľa neho existujú dve Slovenská - to oficiálne, to Matovičovo, to „fašistické“. A to neoficiálne, slobodné.

Krajčí zase úradoval: Stresovať pacientov ho asi baví! Pozrite, čo pre všetkých vymyslel najnovšie
Toto už nemyslia vážne! Všeobecní lekári od začiatku roka nemôžu predpisovať lieky na odporúčanie lekára špecialistu. Poslanci OĽaNO si totiž zmysleli, že to ich ambulancie extrémne preťažuje! Čo teda môžete čakať? Nový výmysel OĽaNO Ak... Čítať ďalej
16 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Budeme voliť Smer

Ako poslanca NRSR ho spoznávalo mnoho ľudí. „Stretol som toľkých dobrých ľudí, ktorí vyjadrujú podporu a držia palce, že ma to samého prekvapilo - Slovensko má veľké srdce! Pristavil sa mladý chlapík, zjavne bývalý volič pravice. Hovorí: ,Pán Blaha, chceli sme zmenu, ale preboha nie toto, my chceme žiť. Držím päste, budeme voliť Smer.´ Stačili dva roky s týmito šialencami a ľudia chcú návrat normálnej vlády, ktorá neterorizuje ľudí a chráni národné záujmy. Nič viac netreba, len byť normálny a chrániť Slovensko,“ teší sa Blaha.  

Krátko sa vyjadril aj k politickej relácii O päť minút dvanásť, kde diskutovali minister zahraničných vecí ivan Korčok a Robert Fico. Pozeral to v reštaurácii, kde bolo viacero ľudí. „Keď hovoril Korčok, to boli hromadné plieskance o čelo. Že ,nemám rád Ameriku´ - počul som salvy smiechu silnejšie ako ohňostroj na Silvestra. A keď ho tam Robert Fico vyškolil ako malé decko, ako mu čítal zo zmluvy, že Američania si sem navozia čokoľvek a stačí, keď nás o tom budú informovať... Čítal to tam opakovane a Korčok iba pučil oči a bliakal ,klamete´. Pánko vedľa pri stole nevydržal a skríkol: ,Však ti to teraz prečítal, ty paznecht!´“ opisuje zážitok Blaha.

Ostré slová v priamom prenose: Fico s Korčokom si nič neodpustili!
Nenechali na sebe nitku suchú! Expremiér Robert Fico a minister zahraničných vecí Ivan Korčok sa do seba pustili na obrazovkách RTVS v relácii O 5 minút 12. Padlo aj obvinenie! Nezhodnú sa Fico upozorňuje, že obranná dohoda s USA odovzdáva... Čítať ďalej
16 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Smejú sa národu do tváre

Ľudia podľa neho vidia, že táto vláda nie je svojprávna a chce vyvolať konflikt s Ruskom. Spomína aj to, ako minister Lengvarský hovorí, ako máme dodržiavať opatrenia a ľudia tak prichádzajú o zákazníkov. A potom cynicky odíde do Ománu a „celému slovenskému cestovnému ruchu sa vysmeje do tváre“.

„Je jedno, či ste robotník alebo podnikateľ. To, čo spája celé Slovensko, je dešpekt k tejto vláde. Stačilo pár dní v Tatrách a viem jedno: oni skončia zle. Veľmi zle,“ píše na záver.

Pripomenul, že  ich čaká smerácka mimoriadna schôdza proti obrannej dohode s USA, na ktorú sa chystá pred parlamentom aj demonštrácia, čo svedčí o prebúdzaní sa Slovenska, ktoré chce slobodu a návrat do normálu.

Michelko: Súdruhovia by sa hanbili za to, čo chystajú Naď a Korčok
Asi nikoho neprekvapí, že aj politológ a vydavateľ Roman Michelko sa venuje zmluve s USA. Vnáša do celého problému svoj pohľad a zaujímavé historické súvislosti. Veľmi sa ponáhľajú "Vláda SR napriek obrovskému odporu verejnosti, generálnej... Čítať ďalej
16 | 01 | 2022 | Eka Balašková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.