Djokoviča covidová totalita deportuje! Čo na to hovoria Slováci?
16 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Je rozhodnuté! Djokoviča deportujú, na Australian Open hrať nebude. Svoj názor na to vyjadril na sociálnej sieti aj poslanec Národnej rady SR  a predseda strany Život-NS Tomáš Taraba. A pripojili sa k nemu desiatky Slovákov.

Srbský tenista neuspel na federálnom súde v Melbourne s odvolaním sa proti opätovnému zrušeniu jeho víza, ktoré v piatok nariadil austrálsky minister pre imigráciu Alex Hawke. Lídra svetového rebríčka čaká deportácia z krajiny. 

Covidová totalita

"Prvá covidová totalita na svete sa zľakla, čo ak by nejaký neočkovaný Slovan vyhral nad dokonale zaočkovanými titul," skonštatoval na facebooku Taraba.

Podľa neho je Djokovič víťazom a symbolom boja. "Môže si striasť prach z topánok a opustiť ako hrdý a slobodný človek túto totalitnú covidovú klietku," dodáva poslanec.

https://www.hlavnydennik.sk/2022/01/15/co-ti-rusi-nevymyslia-9-video

Komentáre sú jednoznačné

A pridávajú sa k nemu aj čitatelia. Evka píše, že "keď by boli ostatní tenisti normálni, tak sa zoberú a všetci odídu z Austrálie, lebo na budúce sa to môže týkať niekoho iného a úplne pre niečo iné".

Vladimír si myslí, že "sloboda je vzácnejšia, ako všetky grandslamové vitazstvá. Jeho 9 víťazstiev na Australian Open aj tak nikto neprekoná. Pre mňa je Novak obrovskou osobnosťou svetového športu a kašľať na celú sku.venú Austráliu, krajinu potomkov vrahov a trestancov, nech si žijú vo svojom covidovom šialenstve".

Katka: "Tomu sa hovorí vďačnosť za to že keď Austráliu sužovali požiare tak aj Djokovič tam poslal kopu peňazí a teraz mu zo samej "vďačnosti" urobía toto!"

V Maďarsku to ide! Zmrazili ceny základných potravín
V Maďarsku to ide! Zmrazili ceny základných potravín. Premiér Viktor Orbán v stredu oznámil, že vláda zmrazí ceny niekoľkých základných potravín na úroveň z 15. októbra minulého roka. Opatrenie nadobudne účinnosť 1. februára. "Sedem potravín,... Čítať ďalej
16 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Čo bude nasledovať nabudúce?

"Djokovič už je víťaz- urobil viac ako všetci tenisti spolu....," myslí si Viktor. A Milan dodáva: "Západná kultúra jednoducho neznesie aby Slovan bol v niečom najlepší, toto je dôvod č.1. Potom tu ide, samozrejme, o propagandu kovidizmu a symbolu ihly do pleca. Západ bol, je a vždy bude založený na násilí, rasizme, ponižovaní, vraždení a drancovaní."

Luboš dúfa, že "OSN a mimovládne organizácie si budù z toho brať príklad a posielať naspäť aj nezaočkovaných utečencov".

No Soňa všetko zaklincovala: "Nabudúce, keď bude organizovať hry Izrael tak môže vyžadovať obriezku ako podmienku účasti!"  

Slovenskom preletela tlaková vlna ohromnej sily! Čo ju spôsobilo?
Výbuch podmorskej sopky v Tongu má nečakané dôsledky! Vytvoril mohutnú tlakovú vlnu, ktorá bola pozorovaná aj z vesmíru. Tlaková vlna obletela celú Zem a zaznamenali sme ju aj na Slovensku, píše portál imeteo.sk. Sobotňajší výbuch sopky Hunga... Čítať ďalej
16 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.