Generálny prokurátor poslal fotku z Ruska: Šeliga dostane infarkt alebo sa pôjde ožrať a zhúliť k Hríbovi! Myslia si Slováci (FOTO)
14 | 01 | 2022 I Diana Zaťková

Odmietam čierno - biele videnie sveta! Vyjadril sa generálny prokurátor Maroš Žilinka a napriek protestu niektorých koaličných poslancov a členov vlády odletel na oslavu 300. výročia ruskej prokuratúry. Pozrite, aký pozdrav poslal z Moskvy!

Maroš Žilinka na sociálnej sieti uverejnil naozaj vydarenú fotografiu aj s popisom: "...stretnutie s bezprostredným a skromným človekom, ruskou a svetovou legendou profesionálneho boxu, olympijským víťazom, amatérskym majstrom sveta a Európy a bývalým profesionálnym dočasným šampiónom organizácie WBC v ťažkej váhe... ALEXANDR SAŠA POVETKIN..."

Na obrázku môže byť 2 ľudia, stojaci ľudia a interiér

Zdroj: FB/MŽ

S komentármi sa roztrhlo vrece

A komentáre pod statusom generálneho prokurátora na seba nenechali dlho čakať! "Dúfam že Vás naučil pár boxerskyh ťahov, budete ich potrebovať," myslí si Vlasta.

Marian skonštatoval: "Pán generálny prokurátor Žilinka po nasledujúcich prezidentských voľbách DO GRASALKOVIČOVHO PALÁCA!!! Zaslúži si to! Je to jediný človek v štátnej funkcii, ktorý sa zastáva Slovákov doma aj vo svete!"

Anna: "Maroš Žilinka - generálny prokurátor SR ste v prvom rade človek vlastenec a taký by mal kandidovať na prezidenta. Takú hlavu štátu by sme potrebovali čo dokáže udržiavať neutrálny postoj k celému svetu."

Zmluva s USA je na spadnutie: Hádajte, kto bude mať posledné slovo!
Celé to už stojí a padá iba na prezidentke! Medzinárodná zmluva o vojenskej spolupráci s USA po schválení vládou smeruje do parlamentu. Definitívne slovo však bude mať prezidentka Zuzana Čaputová, píše denník Pravda. Skúpa na slovo Obranná zmluva... Čítať ďalej
14 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Pridal sa aj Mazurek

Milan Mazurek: "Musím sa priznať, že toto stretnutie Vám v dobrom závidím. Povetkin je jeden z mojich obľúbených športovcov. Som rád, že ste aj pred ním prezentovali Slovensko v pozitívnom svetle. Slováci nie sú protiruskí fanatici, ako Naď alebo Korčok a naši bratia to musia vedieť."

Ľubica: "Srdečne Vás pozdravujem, pán prokurátor, spolu so sympatickou ruskou a svetovou legendou profesionálneho boxu A.S.Povetkinom. Najmä v dnešnej dobe a situácii je dôležité a rozumné udržiavať vzájomné dobre vzťahy s RF. Teší ma, že nám robíte dobré meno a prezentujete Slovensko v tom najlepšom svetle a dá sa povedať, že aj týmto spôsobom vylepšujete imidž Slovenska obrazne aj skutočne, vďaka !"

Viktória si myslí, že "Šeliga sa zblázni, aj bábkoherečka".

No zaklincovala to celé Mia: "Pán Žilinka,Šeliga z Vás dostane infarkt alebo sa pôjde ožrať a zhúliť k Hríbovi a možno zoberie aj Naďa!"

Budú si neočkovaní platiť za liečbu sami? Neuveríte, čo hovoria právnici
Aktuálnej hrozby povinného očkovania sa Slováci na chvíľu striasli a máme tu ďalšiu! Tentoraz ide o otázku, či si budú neočkovaní pacienti platiť časť covidovej liečby sami. Tu nastal naozaj kuriózny rozpor medzi právnikmi a ministrom! Nesúlad v... Čítať ďalej
14 | 01 | 2022 | Diana Zaťková

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.