M. Mazurek tvrdí, že koalícia má aj pozitívne stránky. Pozrite sa AKÉ a smiechu sa nezdržíte ani VY! (VIDEO)
13 | 01 | 2022 I Ivan Mihale

Neuveriteľné! Jeden z hlavných kritikov vládnej koalície, Milan Mazurek (hnutie Republika), našiel aj pozitívne stránky našich "vládcov". Svoj status označil ako "5+ 1 pozitívnych stránok vládnych predstaviteľov." Vo svojom videu na sociálnej sieti ich pomenoval takto:

  1. Oplývajú rozhľadom a inteligenciou
  2. Sú vzdelaní a sebaistí
  3. Vždy presne povedia, kto kradne a klame
  4. Majú jasno v hodnotách a vo viere
  5. Vždy presne vedia, čo chcú verejnosti povedať
  6. Sú vždy príkladne športovo založení
Smiech cez slzy

To, že to M. Mazurek  myslel ironicky je "nad slnko" jasné. V úvode príspevku totiž uviedol: "Slovensko sa nachádza v ťažkých časoch a už v utorok budeme v NR SR rokovať o referende, v ktorom môžu ľudia sami rozhodnúť, či si na našom území prajú cudzie okupačné vojská."

Doplnil, že politický boj nevzdajú a v hnutí urobia všetko preto, aby to zastavili.

"Medzičasom sa však skúsme aspoň na chvíľu uvoľniť a zopakovať si, akú neuveriteľnú tuposť vlastne táto vláda predstavuje. Podané s trochou humoru, ktorý nikdy neuškodí." Skonštatoval na záver a pripojil video, z ktorého nebudete vedieť, či sa máte smiať alebo plakať.

Fakt už choďte do riti, tu sa už nedá normálne žiť, práve vašou zásluhou!
Pre útlocitné fajnovky pripomínam, že výraz "riť" je spisovný, aj keď vulgárny. Oveľa vulgárnejší je však vzťah moci tohto štátu k občanom tohto štátu. Ten je, každodenne prezentovaný touto vádnou mocou, priam perverzný. (Perverzia, perverzita... Čítať ďalej
13 | 01 | 2022 | Ivan Brožík