Pápež František , ako fanúšik klasickej hudby
12 | 01 | 2022 I Norbert Pančík

V utorok večer ( 11.1) pápež Frantisek opustil Vatikán a išiel do rímskeho obchodu s hudobnými nosičmi, kde si zaobstaral platňu s klasickou hudbou. V predajni ho natočil riaditeľ tlačovej agentúry Rome Reports. Ten zverejnil video na sociálnej sieti Twiter. Píše ereport.sk/

František sa zdržal v obchod zhruba 12 minút. Majitelia obchodu sú údajne jeho priatelia, s ktorými sa pozná roky. Hovorca Vatikánu sa vyjadril, že pápež bol sa vydal požehnať obchod, lebo bol nedávno zrekonštruovaný.

Ako uvádza náš zdroj Pápež František si z prevádzky odniesol LP platňu s klasickou hudbou,ktorá mu bola darovaná dcérou majiteľa obchodu. Agentúra AFP dodala, že pápež je známy ako „nepredvídateľný“ a jeho život je omnoho skromnejší ako pri jeho predchodcoch. V roku 2015 si išiel vymeniť okuliare do optiky v centre Ríma. O rok na to bol pre zmenu v obchode, kde si kúpil nové ortopedické topánky. Pápež už dávnejšie priznal, že je fanušíkom klasickej hudby a počúva tango.

Vláda zradila svoju vlasť a jej občanov! Majú ju hnať vidlami?
Dvanásty január zostane navždy čiernym dňom v dejinách slovenského národa. Je to deň tragickej smrti Ľudovíta Štúra, ktorý obetoval celý svoj život pre slobodu Slovákov. A je to deň hanebného súhlasu vlády so zmluvou, ktorá umožní rozmiestnenie... Čítať ďalej
12 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.