A TAKTO Igor prehodil kabát...
12 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

Názorové salto expremiéra a ministra financií Igora Matoviča (OĽaNO) si všimol podpredseda strany SMER - SD, Erik Kaliňák.

Erik Kaliňák tvrdí, že Igor Matovič prehodil kabát a dvihol ruku za americké základne na Slovensku. 

Erik Kaliňák zverejnil na sociálnej sieti zostrih videa, v ktorom Igor Matovič hovorí o malej búrke v šerbli v rámci hnutia. "Jednoducho ľudia, ktorí sú proamericki orientovaní, povedali, že toto sa nepatrí ani len vysloviť. Precitol som z toho, že USA sú garantom bezpečnosti a medzinárodnej stability. Podľa môjho názoru, USA sú dnes chaos svetovej politiky a nie jej majákom," povedal Igor Matovič.

USA spôsobili, že rozvrátili krajiny, ako Líbiu, ako Irak, následne Sýriu, Egypt, ale na rozvrátených troskách vznikol islamský štát, alebo ISIS a stovky tisíc ľudí zbytočne zomreli. V zásadnej otázke som jednoducho zmenil názor a poažujem za dôležité, aby ľudia rozhodli," končí zostrih videa na ktorom hovorí Igor Matovič, šég hnutia OĽaNO.

Falošný pokrytec? O kom to ministerka Veronika hovorí?
"Falošný pokrytec Slovensku nič dobrého neprinesie," hovorí ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR vo vláde Eduarda Hegera, Veronika Remišová. Za falošného pokrytca označuje Petra Pellegriniho, predsedu strany HLAS - SD,... Čítať ďalej
12 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Názorové salto Igora Matoviča

Podľa Erika Kaliňáka, Igor Matovič opäť urobil názorové salto. "Názorové saltá začínajú byť v našej politike v móde, obzvlášť ak ide o americké záujmy. V Igorovi Matovičovi sa je ťažko vyznať a keďže nie som psychiater, môžem sa len pýtať," píše Erik Kalnák. A aj sa pýta: "Kam sa podel jeho postoj k zahraničnej politike USA, keď dnes dvihol obe ruky za odovzdanie našich vojenských letísk, ktoré sa stanú americkými základňami?"

"Chce to asi veľkú mieru charakterovej ohybnosti a názorovej flexibility, keď jednou rukou podpisuje vazalskú zmluvu s USA a zároveň druhou rukou ukazuje na americkú veľvyslankyňu a obviňuje ju, že v spolupráci s Čaputovou a Sulíkom ho pripravili o premiérske kreslo," komentuje zároveň postoj Igora Matoviča k obrannej zmluve USA. 

Igor Melicher: Agendy presadzujú hrubo a vulgárne a nie v prospech ľudí
Tlačová beseda dočasného policajného prezidenta Štefana Hamrana a tlačová beseda šéfa slovenskej diplomacie Ivana Korčoka (SaS) s ministrom obrany Jaroslavom Naďom (OĽaNO) doslova dvihli zo stoličky mladého sociálneho demokrata Igora... Čítať ďalej
12 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.