Falošný pokrytec? O kom to ministerka Veronika hovorí?
12 | 01 | 2022 I Gabriela Fedičová

"Falošný pokrytec Slovensku nič dobrého neprinesie," hovorí  ministerka investícií, regionálneho rozvoja a informatizácie SR vo vláde Eduarda Hegera, Veronika Remišová.

Za falošného pokrytca označuje Petra Pellegriniho, predsedu strany HLAS - SD, ale v krátkom príspevku hovorí aj o tom, že Slovensku reálne hrozí koalícia zložená zo strán SMER - SD a Hlas - SD, čo by bola podľa nej katastrofa.

"Virálne video, ktoré obletelo internet, v ktorom sa Peter Pellegrini vyjadruje o ľuďoch, akí sú dezoláti len ukazuje, aký je predseda strany Hlas - SD neskutočný pokrytec," hovorí Veronika Remišová.

Kritizuje Pellegriniho, ale aj Richarda Rašiho (Hlas - SD) a okrem iného pripomína napríklad aj to, ako zaviedli povinné očkovanie v domovoch pre seniorov a teraz hovoria o tom, že sú proti očkovaniu. 

Do histórie Slovenska vstupuje po Mníchovskej dneškom už aj Washingtonská zrada
"Čierny deň pre suverenitu Slovenska. Vpíše sa veľkými písmenami do histórie Slovenska ako zrada." Píše na sociálnej sieti Andrej Danko. "Slovenská národná strana vyjadruje veľké sklamanie zo schválenia zmluvy so Spojenými štátmi americkými na... Čítať ďalej
12 | 01 | 2022 | Ivan Brožík

Iná koalícia by bola pre Slovensko katastrofou

Remišová tvrdí, že ide o ľudí, ktorí neveria ničomu a sú schopní všetkého a sú pre Slovensko absolútnou katastrofou.

"Takto sa politika jednoducho nedá robiť," zdôrazňuje Remišová. "Buď niečo presadzujete lebo tomu veríte a pre ľudí,
alebo to robíte iba pre svojich 5 percent," hovorí Remišová, podľa ktorej sa týmito slovami vyjadril Pellegrini.

V závere Remišová konštatuje: "V tomto je Pellegrini rovnaký ako Fico." Koalícia, ktorá podľa Remišovej hrozí a uvádza, že ide podľa nej o koalíciu strany SMER - SD a strany Hlas - SD by bola pre Slovensko katastrofou."

Vážne?

Veľvyslanectvo Ruska na Slovensku sa ozvalo k tomu, kto porušuje sľuby!
Ruské veľvyslanectvo na Slovensku cituje priamo z odtajnených záznamov rozhovorov predstaviteľov sovietskeho vedenia s ministrami zahraničných vecí USA, Veľkej Británie a iných. Citáty pochádzajú z knihy J.M.Primakova, Stretnutia na... Čítať ďalej
12 | 01 | 2022 | Gabriela Fedičová

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.