S. Vorobelová: za toto musia Naď a Korčok odstúpiť!
11 | 01 | 2022 I Eka Balaskova

"Obranná" dohoda s USA v novom roku zaberá verejný priestor viac, ako dva roky dominantná pandémia covidu a následné povinné očkovanie. Slavěna Vorobelová medzi touto dohodou a povinným očkovaním vidí súvislosti.

Dnes hoax, zajtra pravda

Ešte na jeseň bolo povinné očkovanie dezinformáciou z dielne odpadu spoločnosti a dezolátov, tak sa nám teraz, začiatkom roka už pripravuje legislatíva, umožňujúca "dobrovoľne povinné" očkovanie experimentálnou látkou.

Ako to súvisí s dohodou s USA?

"Veľmi jednoducho, nakoľko nám vládnu politickí podvodníci, môžeme očakávať presne rovnaký scenár. To, čo je dnes nimi označené ako hoax, o pár dni sú tieto dezinformácie podané obyvateľstvu ako nezmeniteľný fakt, s ktorým sa proste musíme naučiť žiť." Vysvetľuje S. Vorobelová:

"Presne to, za čo po nás títo zapredanci teraz tak zbesilo vrieskajú a tvária sa, že sú to dezinformácie, po ratifikácii tejto okupačnej zmluvy sa staneme nevítanými hosťami vo vlastnom dome a vojaci USA sa k nám budú správať ešte horšie ako táto vláda vlastizradcov. Existujú  dôkazy z minulosti - kde stúpili čižmy amerických vojakov, tam po nich zostal len chaos a smrť." Prízvukuje známu pravdu.

Ako je to možné?! Platy im klesnú, no zarobia viac!
Platy politikov a ústavných činiteľov sú v rámci politického boja obľúbenou témou. V ČR sa platy ústavných činiteľov zmrazujú, aby mohli "pridať" zdravotníkom a iným profesiám, bojujúcim v prvej línii s covidom. Ako je to na Slovensku, píše... Čítať ďalej
10 | 01 | 2022 | Eka Balaskova

"Minister arogancie a asi zjavnej zakomplexovanosti

Jaroslav Naď je samostatnou kapitolou tejto zlovlády. On a brigádnici z kadejakých mimovládok  kojených z USA a NATO sa dlhodobo zasadzujú o šírenie rusofóbie voči Rusku a Putinovi a o glorifikáciu americkej militantnej agresivity a NATO. V neposlednom rade tiež o ohýbanie a manipuláciu aj našej histórie. Veľa rozumu nepoužívajú, čo je pochopiteľné, keďže mentálne zdravý človek by niečo takéto nerobil." Píše S. Vorobelová.

Nedaj Boh to obrátiť iným smerom

"Ak by toto, čo robia, bolo namierené napríklad proti židovskému národu, rómskej etnickej skupine, či istej nedotknuteľnej komunite s dúhovou vlajkou, tak okamžite tvrdo zakročia. Ale nakoľko sa tak deje proti Slovanom, sú ešte aj odmeňovaní. Slovensko sa pri hlasovaní o odmietnutí nacizmu zdržalo, čím ho neodmietlo – „ďakujeme“ pán neonacista Korčok." Pripomína S. Vorobelová.

Historická paralela

Táto vláda bola dosadená len za jedným účelom - odovzdať zvrchované územie slovenského národa do rúk USA a ich vojensko-priemyselného komplexu, aby vyvolaním vojny v Európe zachránili kolabujúcu ekonomiku USA." Konštatuje Vorobelová a pripomína "úplne náhodnú" podobnosť so začiatkom 2. svetovej vojny. "Ľudia ako Naď, Korčok, Čaputová a spol. sú pre nich ideálnymi partnermi ako to dokázať. Vidíme to na príklade nášho východného suseda."

Živnostníci, zamestnanci, zaregistrovali ste tieto zmeny?
Od Nového roka vstúpilo do platnosti množstvo legislatívnych noviniek. Tie sa týkajú ako živnostníkov, tak aj zamestnancov. Čo sa mení a ako, skompletizoval Nový čas. 1. Jednotný príspevok na stravovanie Zamestnávateľ vám prispieva na stravovanie... Čítať ďalej
10 | 01 | 2022 | Eka Balašková

M. Žilinka vie, čo robí

"Slovenský národ nemôže dopustiť, aby sa jeho zvrchovaného územia zmocnila okupačná armáda, ktorej súčasná vládna garnitúra garantuje beztrestnosť v rozpore s Ústavou SR. Potvrdil to aj GP Maroš Žilinka v pripomienkovom konaní." Objasňuje Vorobelová: "Ten Maroš Žilinka, ktorého teraz nálepkujú ako ruského agenta, lebo neskáče tak, ako sa mu snažia pískať! Takáto dohoda je z môjho pohľadu úplne zbytočná, so 100% istotou z nás urobí terč odvetného alebo preventívneho úderu. Ja rozhodne netúžim po vojne s Ruskom a ostatnými slovanskými národmi a ani po tom, aby sme sa dostali do hľadáčikov ruského jadrového arzenálu!"

Táto dohoda nám podľa S. Vorobelovej naznačuje veľmi pravdepodobný scenár. Pokus začleniť Ukrajinu do NATO zapríčiní jeho neodvratný rozpad a tragikomický koniec veľmi zlého a krvilačného svetového policajta spoza Atlantiku, z ktorého sa vykľul svetový terorista „number one“." Uzatvára S. Vorobelová.

Chcete nám pomôcť?

Vážení čitatelia, ak po prečítaní článku máte pocit, že si zaslúži, aby si ho pozreli viacerí, poprosíme vás o zdieľanie pomocou tlačidla f – zdieľať. Ďakujeme, že pomáhate šíriť názory, ktoré sa tradičnými médiami k verejnosti nedostávajú. Ak si chcete pozrieť našu aktuálnu výrobu, kliknite na stránku www.hlavnydennik.sk. Ďakujeme. Redakcia HD.